Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marketing Manager, Västerås

Avure technologies, inc. är den världsledande tillverkaren och leverantören av avancerade
pressar konstruerade att arbeta vid extrema tryck. Ledande tillverkare som airbus, boeing, volvo, bmw och ford utnyttjar avures pressar vid formning av små serier av plåtdetaljer. Metallurgisk och keramisk industri utnyttjar högt tryck kombinerat med hög temperatur för isostatisk pressning för att kompaktera och förädla avancerade material. Bland avures kunder finns sandvik, bodycote, uddeholm, erasteel och alcoa. Ett annat
växande affärssegment inom avure är användandet av extremt tryck istället för värme för att öka säkerheten och hållbarheten av värmekänsliga produkter, t.ex.

Avure technologies är ett starkt teknikföretag med en lång internationell erfarenhet som befinner sig i en kraftig expansionstakt. Företaget finns representerat i ett 20-tal länder med teknikutveckling och tillverkningsenheter i västerås samt i usa. Antalet anställda är 150 personer och omsättningen uppgår till 100 miljoner usd.

Vi erbjuder
detta är en spännande, fartfylld och omväxlande tjänst i ett expansivt, internationellt företag där du måste vara beredd på att kavla upp ärmarna. Avure technologies företagskultur präglas av stort engagemang, hög samarbetsvilja och med ett tydligt målfokus. Dina kollegor är högst dedikerade till företaget samt känner en passion för företagets produkter. Det starka engagemanget skapar många och starka viljor, vilket kräver att du är duktig på att prioritera och har mod att fatta de beslut du bedömer som rätt för företaget och i enlighet med marknadsplan och budget. Då avure technologies är inne i ett expansivt skede finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person, såväl i sverige som internationellt.

Kvalifikationer
• flerårig erfarenhet av marknadsföring, gärna i internationell miljö.
• erfarenhet av operativt marknadsarbete inom industrin.
• mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Ytterligare språk är meriterande.
• akademisk bakgrund med relevant inriktning.

Egenskaper
• passionerad, engagerad och driven
• stark och beslutsam
• kreativ och vågar pröva nya saker
• analytisk och strukturerad
• lätt för att samarbeta och lyssna

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608