Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Engagerad receptionist som gillar högt tempo, Stoc

K2 search ab är ett av sveriges ledande rekryteringsföretag, med kontor i stockholm, göteborg, malmö och linköping. Vi ingår i ett internationellt nätverk med representation i 30 länder. Företaget grundades 1996 och idag är vi 25 medarbetare med stor erfarenhet från många olika branscher. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat. Vi arbetar med rekrytering av chefer, kvalificerade säljare och specialister.

Wise consulting är en strategisk affärspartner i sverige inom hr för kunder som har höga ambitioner med sin affär och därmed sina medarbetare. Vi är efter sommaren ca 20 anställda, och ungefär lika många samarbetskonsulter. Vi finns i stockholm, malmö och göteborg.

Kvalifikationer och egenskaper
vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i några år och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet sätt i högt tempo. Du har lätt för att samarbeta och är en utåtriktad, representativ och noggrann person med ett gott ordningssinne.

Du skall ha god datorvana och ha lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0