Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig för Kris- och Kontinuitetsplanering ICA A


ica koncernsäkerhet verkar för icas lönsamhet, säkerhet och trygghet med fokus på att hantera säkerhetsrelaterade risker och potentiella avbrott för koncernen. koncernsäkerhet säkerställer att kris- och säkerhetsarbetet är i linje med icas affärsidé och övergripande mål. kompetens, nyfikenhet och vilja genomsyrar arbetet.

vi erbjuder
ett starkt, lönsamt och framgångsrikt företag. kompetens, nyfikenhet och vilja genomsyrar organisationen. alltid med människan i centrum och en stark tro på individen. ica koncernsäkerhet har högt till tak med en glad och öppen stämning. du rapporterar direkt till koncernsäkerhetschefen.

kvalifikationer
vi ser att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet varav tre års erfarenhet av risk management. du skall ha djup förståelse för risker, riskkartläggning och kriser, samt ha en retorisk och pedagogisk förmåga. vi ser gärna att du har en akademisk utbildning.

egenskaper
som person är du entusiasmerande och har lätt att få andra att arbeta för din tro. du är social, utåtriktad och positiv samt har ett övertygande sätt mot ledningsgrupper. du tycker om att tala inför stora grupper, är lösningsorienterad och kan se saker från ett annat håll.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511