Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operations Manager, Göteborg

Niscayah är det största elektroniska säkerhetsföretaget i europa och en av de största systemintegratörerna i usa. Med över 200 kontor i 15 länder erbjuder niscayah fullständiga säkerhetslösningar för kunder med höga säkerhetskrav såsom bank och post, handel, värme och vatten, transport och logistik samt bensinstationer. Säkerhetstjänsterna baseras på kundens behov och modern teknologi med koncept inom inbrottssäkerhet, brandskydd, tillträdeskontroll, kameraövervakning, management av säkerhetslösningar, teknisk service, larmcentralstjänster och fjärrtjänster. Mer information finns på www.niscayah.com. Niscayah ägs sedan september 2011 av stanley black & decker, som är ett av de 500 största börsnoterade aktiebolag som handlas i usa, värt 10 miljarder dollar. Stanley black & decker är en global leverantör av verktyg och relaterade tillbehör, mekaniska åtkomstlösningar och elektroniska säkerhetslösningar, fästsystem med mera. Mer information finns på www.stanleyblackanddecker.com.

På niscayah är det enkelt att vara med och påverka utvecklingen. Goda idéer och konkreta resultat ger stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Vi erbjuder
niscayah är marknadsledande inom sitt område och står just nu inför en förändring där man sätter utmanande mål på tillväxt och resultat. Förändringen innebär att organisationen lägger större fokus på att bli en helhetsleverantör till sina kunder och man utvecklar sitt erbjudande med ny teknik och nya tjänster. Nya roller skapas och det ges stor möjlighet till att utvecklas med organisationen. Rätt person motiveras av förändringsarbete och har därmed en spännande resa framför sig. För att trivas i den här rollen behöver du också ha erfarenhet tidigare förändringsarbete samt vara en stresstålig doer som gillar start-ups.

Kvalifikationer
• erfarenhet av produktionsledning
• erfarenhet av förändringsarbete, god ledare och gärna erfarenhet av att vara chef över chefer
• erfarenhet av att driva projekt
• god förståelse för ekonomi och erfarenhet av budget och uppföljning
• gärna erfarenhet från internationella storbolag
• teknisk förståelse är meriterande

Egenskaper
• god ledare med performance management tänk.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611