Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operations Director, Malmö

Viktväktarna är ett internationellt företag som ingår i den amerikanska börsnoterade koncernen weight watchers international inc. (nyse; wtw) som är ett globalt hälsoföretag och opererar i över 30 länder.
i norden uppgår omsättningen till cirka 120 mill sek och verksamheten bedrivs i sverige och danmark på sammanlagt mer än 200 orter. Viktväktarna är ett ledande hälsoföretag som har hjälpt miljoner människor att nå och bibehålla en hälsosam vikt. Via möten och online utbildar viktväktarna sina medlemmar i goda matvanor och erbjuder en effektiv metod som innebär att man kan äta allt – men inte alltid.

Vi erbjuder
detta är en utmanande och omväxlande tjänst i en mycket internationell koncern. Viktväktarna i norden genomför ett omfattande förnyelseprogram vilket gör tjänsten till en spännande utmaning för dig som vill vara med och driva ett positivt förändringsarbete. Viktväktarna har en stark företagskultur som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med medarbetare som brinner för att hjälpa människor att gå ned i vikt och därmed leva ett sundare liv.

Kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet av personalledande befattning inom konsumentstyrd verksamhet, gärna med koppling till medlemskap eller nätverksdriven försäljning
• resultatansvar och förmåga att driva och utveckla lönsamhet i en dynamisk och konsumentstyrd miljö
• vana att arbeta krossfunktionellt, helst inom en multinationell verksamhet

Egenskaper
• energisk och drivande med vilja att uppnå resultat tillsammans med andra
• passion för service och kvalitet
• flexibel och anpassningsbar utan prestige
• visionär som ledare och person med förmåga att se och agera på nya möjligheter och trender

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström på k2 search ab, tel. 070-69 89 200. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608