Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Tekniker/Utvecklingsingenjör, Stockholm

Aqeri utvecklar, tillverkar och säljer ruggade it och kommunikationslösningar som till vardags utsätts för extrema förhållanden och avancerade situationer runt om i världen. Under sådana förhållanden skulle de flesta installationer bara ge upp. Men vi på aqeri utvecklar och konstruerar teknologi som alltid håller, oavsett vad den utsätts för. Aqeri är börsnoterat på first north premier.

Dina egenskaper
som person är du målinriktad, strukturerad och initiativrik. Du tycker om att arbeta i varierande sammansättningar d.v.s. Både i grupp och individuellt. Förutom att du är utåtriktad och besitter god samarbetsförmåga anpassar du dig också lätt i kommunikationen med varierande målgrupper. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassar dina handlingar till detta. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem.

Anställningsvillkor
tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Information
Aqeri värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 2