Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare till Jernhusens kapacitets- och l

Jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd som består av stationer, kontor, underhållsdepåer och godsterminaler längs den svenska järnvägen. Jernhusen är helägt av svenska staten, har ca 130 medarbetare och huvudkontor i stockholm. Fastighetsbeståndet uppgår till ca 300 fastigheter till ett värde av ca 7 miljarder kronor.

Läs mer på www.jernhusen.se

Vi erbjuder
ett företag i stark förändring, där vi drivs av att bli världsledande och arbeta nära våra kunder i allt vi gör. Just nu pågår flera stora utvecklingsprojekt inom företaget och stora satsningar och investeringar planeras. Du kommer att spela en mycket viktig roll i jernhusens nya satsning på depåer och kommer att erbjudas en bred roll som ställer höga krav på affärsmannaskap och lyhördhet. Du kommer även att erbjudas utbildning inom bl a järnväg, depåer, sälj och affärsmannaskap för att så snabbt som möjligt kunna komma in och bidra. Företagets kultur kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Kvalifikationer
• för den juniora rollen är ca 1-3 års arbetslivserfarenhet önskvärt.

Egenskaper
• affärsorienterad
• stark drivkraft att skapa nytt
• lyhördhet och förståelse för kunders behov
• utåtriktad och kommunikativ
• strukturerad i ditt arbete.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608