Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional Controller, Malmö

Nccs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

Vi erbjuder
en ansvarsfylld befattning i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Hos oss finns möjligheter för dig som både vill vara med och påverka och samtidigt utvecklas.

Kvalifikationer
du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en större organisation, gärna med anknytning till bygg, fastighet eller som större underleverantör till dessa. Alternativt kan du ha arbetat som ekonomichef i ett medelstort/större företag eller som revisor med uppdrag gentemot verksamheter och företagsstrukturer liknande vår. Du bör även ha vana och dokumenterad förmåga att som chef leda och motivera dina medarbetare. Erfarenhet från ledningsgruppsarbete är klart meriterande.
du är civilekonom med revisionsinriktning eller har likvärdiga akademiska meriter.

Personliga egenskaper
som person har du starkt självförtroende, sinne för detaljer och en väl utvecklad förmåga att organisera och strukturera arbetet inom ditt ansvarsområde. Du är lyhörd och ödmjuk och har en god förmåga att kommunicera såväl krossfunktionellt som inom din organisation.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström på k2 search ab, tel. 070-69 89 200. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611