Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare till Jernhusens kapacitets- och l

Jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd som består av stationer, kontor och verkstäder längs den svenska järnvägen. Vi har ca 130 medarbetare, fördelat på 12 kontor från kiruna till malmö. Huvudkontoret ligger i stockholm där drygt hälften av medarbetarna finns. Fastighetsbeståndet uppgår till ca 300 fastigheter till ett värde av ca 7 miljarder kronor.

Läs mer på www.jernhusen.se

Vi erbjuder
ett företag i stark förändring, där vi drivs av att bli världsledande och arbeta nära våra kunder i allt vi gör. Just nu pågår flera stora utvecklingsprojekt inom företaget och stora satsningar och investeringar planeras. Du kommer att spela en mycket viktig roll i jernhusens nya satsning på depåer och kommer att erbjudas en bred roll som ställer höga krav på affärsmannaskap och lyhördhet. Du kommer även att erbjudas utbildning inom bl a järnväg, depåer, sälj och affärsmannaskap för att så snabbt som möjligt kunna komma in och bidra. Företagets kultur kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Kvalifikationer
– minst två års arbetslivserfarenhet, gärna mer.

Egenskaper
– affärsorienterad
– stark drivkraft att skapa nytt
– lyhördhet och förståelse för kunders behov
– utåtriktad och kommunikativ
– strukturerad i ditt arbete.

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608