Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare till Jernhusens kapacitets- och l


jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd som består av stationer, kontor och verkstäder längs den svenska järnvägen. vi har ca 130 medarbetare, fördelat på 12 kontor från kiruna till malmö. huvudkontoret ligger i stockholm där drygt hälften av medarbetarna finns. fastighetsbeståndet uppgår till ca 300 fastigheter till ett värde av ca 7 miljarder kronor.

läs mer på www.jernhusen.se

vi erbjuder
ett företag i stark förändring, där vi drivs av att bli världsledande och arbeta nära våra kunder i allt vi gör. just nu pågår flera stora utvecklingsprojekt inom företaget och stora satsningar och investeringar planeras. du kommer att spela en mycket viktig roll i jernhusens nya satsning på depåer och kommer att erbjudas en bred roll som ställer höga krav på affärsmannaskap och lyhördhet. du kommer även att erbjudas utbildning inom bl a järnväg, depåer, sälj och affärsmannaskap för att så snabbt som möjligt kunna komma in och bidra. företagets kultur kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. du kommer att vara stationerad i moderna lokaler i centrala stockholm.
vi söker såväl juniora som seniora personer till detta uppdrag.

kvalifikationer
- minst två års arbetslivserfarenhet, gärna mer.
- goda kunskaper inom logistik och/eller effektivisering (lean production, tqm osv)
- akademisk examen, troligtvis är du civilingenjör med inriktning logistik.
- erfarenhet av projektarbete eller arbete i konsultorganisation är starkt meriterande
- för en av rollerna krävs även erfarenhet av lösningsförsäljning

egenskaper
- affärsorienterad
- stark drivkraft att skapa nytt
- lyhördhet och förståelse för kunders behov
- utåtriktad och kommunikativ
- strukturerad i ditt arbete.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id508