Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningsingenjör Specialpumpar, Göteborg

Flowserve corporation är en av världens främsta specialister på industriell flödeskontroll, med inriktning på processindustrin. Med omkring 15 000 medarbetare i 126 bolag, en omsättning på $3,1 miljarder och verksamhet i 56 länder har flowserve de resurser och den erfarenhet som krävs för att kunna utveckla och leverera lösningar och produkter som genom en säker och kostnadseffektiv drift hjälper kunderna att överträffa sina uppsatta mål.

Vi erbjuder
flowserve är ett framgångsrikt och expansivt företag. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt, internationellt säljteam som arbetar över hela europa. Du kommer att vara en nyckelperson när det gäller att leverera världsledande produkter inom flödeskontroll till industrin i sverige och finland. Flowserve kännetecknas av en informell, prestigelös och samtidigt i högsta grad, internationell miljö. Det finns intressanta utvecklingsmöjligheter inom flowserve. Förutom att växa i rollen och med kunderna finns möjligheten att gå vidare internationellt.

Kvalifikationer
• teknisk erfarenhet av roterande maskineri, inom områden som t.ex.

Egenskaper
• ett brinnande tekniskt intresse
• förmåga att ha överblick i pressade situationer
• teamarbetare som uppmuntrar teamet att arbeta mot gemensamma mål
• planerad, strukturerad och självmotiverad i den mån att man klarar att på egen hand driva försäljning inom regionerna.
• vilja att göra affärer

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608