Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Consultant – Manufacturing, Stockholm

Microsoft grundades 1975 av Bill Gates och Paul Allen. Huvudkontoret ligger i Redmond, Washington, USA. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och Internet är så stort som i Sverige. Därför är Sverige sedan länge en viktig marknad för Microsoft.
I Sverige bedriver Microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på Microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av IT-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på Microsoft AB som ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Vill du läsa mer om Microsoft kan du gå in på www.microsoft.se

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
• Du har ett utpräglat affärsmannaskap och god känsla för hur affärer skapas.
• Du är en entreprenör som är självgående och har ett stort eget driv.
• Du har arbetat minst 8 år med affärsutveckling och försäljning mot tillverkningsindustrin och ett personligt nätverk inom branschen.
• Du har tidigare arbetat med områden såsom Product Lifecycle Management, Supply Chain Management, miljö, spårbarhet, effektivitet och kvalitet.
• Du har en god förståelse för Microsofts verksamhet och produktutbud samt förmåga att presentera dessa muntligt såväl som skriftligt.
• Mycket god engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
Microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. Att arbeta för Microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Företaget jobbar fokuserat med en tydlig karriärsplanering där din karriär är i fokus och på vilka möjligheter som finns för dig.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringspartner K2 Search AB, Jan Henriques, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Då Microsoft arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

.