Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Consultant – Manufacturing, Stockholm

Microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. Huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. Därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft.
i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
• du har ett utpräglat affärsmannaskap och god känsla för hur affärer skapas.
• du är en entreprenör som är självgående och har ett stort eget driv.
• du har arbetat minst 8 år med affärsutveckling och försäljning mot tillverkningsindustrin och ett personligt nätverk inom branschen.
• du har tidigare arbetat med områden såsom product lifecycle management, supply chain management, miljö, spårbarhet, effektivitet och kvalitet.
• du har en god förståelse för microsofts verksamhet och produktutbud samt förmåga att presentera dessa muntligt såväl som skriftligt.

Vi erbjuder:
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. Att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1