Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Företagsrådgivare, Göteborg


exceed är en, av finansinspektionen godkänd, fond- och försäkringsförmedlare som arbetar professionellt med rådgivning kring finansiella produkter och sparande. vi hjälper våra kunder med allt från privat pensionssparande och avtalspensioner till mer avancerade skräddarsydda finansiella lösningar för företag och institutioner. vi samarbetar bl a med erik penser, garantum, hagströmer & qviberg, kaupthing, moderna försäkringar, seb och skandia. exceed finns representerade i stockholm, göteborg, malmö, lund samt helsingborg.

vi erbjuder branschens bästa avtalsvillkor, hög garantilön och full kalender. tillsammans med företagets omfattande administrationsservice och effektiva bokningspool, borgar detta för mycket goda förtjänstmöjligheter.

du som söker denna tjänst bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med goda meriter. vi förutsätter dessutom att du har ifu-diplom eller motsvarande samt en akademisk examen med inriktning mot ekonomi och/eller juridik. som person ser vi gärna att du är driven, självgående och ansvarsfull.

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id509 1