Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Project Manager, Göteborg

Avl är världens största privatägda företag inom utveckling av förbränningsmotorer och testutrustning. Avl utvecklar och förbättrar alla typer av kolvmotorer och är en mycket konkurrenskraftig partner till bil- och fordonsindustrin. Omsättningen globalt är ca 700 meuro med 4600 anställda.

Vi erbjuder
avl är ett internationellt hightech företag som bidrar till att minska koldioxidutsläppen och bränsleförbrukningen i världen. Avl är ett familjeföretag som sedan slutet av 1940-talet har en lönsam tillväxt om ca 15 % per år och bedriver verksamhet i 45 länder. Företaget arbetar med ett brett produktutbud inom ett mycket tekniskt avancerat område.
avl nordiska kännetecknas av en mycket platt organisation med korta beslutsvägar där vd även är aktiv i försäljningen.

Kvalifikationer
• erfarenhet av projekt och projektledning, gärna från processindustrin
• djup teknisk förståelse
• goda kunskaper i engelska är ett krav
• civilingenjör eller högskoleingenjör

Egenskaper
• strategisk förståelse för tekniskt kvalificerade projekt.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med martin svedar på k2 search ab, tel. 031-776 90 02. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608