Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Systemutvecklare Java

PriceRunner är en världsledande, oberoende konsumentguide för pris- och produktjämförelser. Vår verksamhet har utvecklats positivt sedan vi startade 1999 och nu finns vi etablerade i sju länder. Idag arbetar c:a 150 personer på våra kontor i Sverige, Tyskland, Österrike, England, USA, Frankrike och Danmark. Sedan augusti 2004 ägs vi av det börsnoterade amerikanska bolaget ValueClick. Varje månad hjälper vi över 6 miljoner konsumenter att göra en bra affär genom att hitta lägsta pris på tusentals produkter och presentera det största utbudet av expert- och konsumentrecensioner. Vårt huvudkontor, där huvuddelen av vår produktutveckling sker, ligger i nyrenoverade lokaler i Vasastan, Stockholm.

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet, som brinner för systemutveckling i Java och som håller dig à jour med de allra senaste webbteknikerna. Har du ett stort engagemang och en stark inre drivkraft kommer du att trivas hos detta företag. Goda kunskaper i både engelska och svenska är en självklarhet för rollen. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Har du frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Rebecca Rivière på tel nr 08-642 86 78. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

.