Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Systemutvecklare Java

Pricerunner är en världsledande, oberoende konsumentguide för pris- och produktjämförelser. Vår verksamhet har utvecklats positivt sedan vi startade 1999 och nu finns vi etablerade i sju länder. Idag arbetar c:a 150 personer på våra kontor i sverige, tyskland, Österrike, england, usa, frankrike och danmark. Sedan augusti 2004 ägs vi av det börsnoterade amerikanska bolaget valueclick. Varje månad hjälper vi över 6 miljoner konsumenter att göra en bra affär genom att hitta lägsta pris på tusentals produkter och presentera det största utbudet av expert- och konsumentrecensioner.

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet, som brinner för systemutveckling i java och som håller dig à jour med de allra senaste webbteknikerna. Har du ett stort engagemang och en stark inre drivkraft kommer du att trivas hos detta företag. Goda kunskaper i både engelska och svenska är en självklarhet för rollen.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608