Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Systemutvecklare Java

Pricerunner är en världsledande, oberoende konsumentguide för pris- och produktjämförelser. Vår verksamhet har utvecklats positivt sedan vi startade 1999 och nu finns vi etablerade i sju länder. Idag arbetar c:a 150 personer på våra kontor i sverige, tyskland, Österrike, england, usa, frankrike och danmark. Sedan augusti 2004 ägs vi av det börsnoterade amerikanska bolaget valueclick. Varje månad hjälper vi över 6 miljoner konsumenter att göra en bra affär genom att hitta lägsta pris på tusentals produkter och presentera det största utbudet av expert- och konsumentrecensioner.

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet, som brinner för systemutveckling i java och som håller dig à jour med de allra senaste webbteknikerna. Har du ett stort engagemang och en stark inre drivkraft kommer du att trivas hos detta företag. Goda kunskaper i både engelska och svenska är en självklarhet för rollen.

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608