Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional förhandlare/rådgivare Motorbranschens Arb

Transportgruppen är en samarbetsorganisation för arbetsgivar- och branschförbund inom transportnäringen, inklusive motor- och petroleumbranscherna. I våra sju förbund finns cirka 15 000 medlemsföretag med tillsammans nästan 160 000 anställda. Det gör oss till den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i sverige, och vår vision är att vara en ledande kraft i skapandet av de bästa tillväxtförutsättningarna för dessa företag. Läs mer om transport gruppen på www.transportgruppen.se
motorbranschens arbetsgivareförbund, maf är motorbranschens arbetsgivarorganisation inom transportgruppen. Maf: s drygt 2000 anslutna medlemsföretag med över 40 000 anställda säljer och reparerar bilar. Anslutna till förbundet är bil-, traktor- och entreprenadmaskinhandlare och verkstäder, däckhandlare och däckreparationsverkstäder, bil- och industrilackeringsverkstäder, bensinstationer, garage samt bärgningsföretag. Maf sluter kollektivavtal med unionen, ledarna, sveriges ingenjörer, if metall, svenska transportarbetareförbundet samt svenska målareförbundet. Maf handlägger också branschens utbildnings- och arbetsmiljöfrågor. Verksamheten bedrivs på huvudkontoret i stockholm och de nio regionkontoren, från umeå i norr till malmö i söder.

Vi erbjuder
den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i sverige. Ett modernt kontor i centrala stockholm med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Kvalifikationer
• troligen har du en akademisk utbildning inom juridik alternativt samhällsvetenskap
• alternativt har du arbetat i en ledande befattning inom branschen, t.ex.

Egenskaper
• flexibel
• social och empatisk teamspelare
• tålmodig och orädd problemlösare
• god lyssnare
• kommunikativ med god samarbetsförmåga
• förtroendeingivande
• självgående

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med pia stark på k2 search ab, tel. 08-501 103 90. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611