Vxl: +46(0)10-214 66 46
Headhunting

Executive Search

K2 Search är ett av Nordens ledande headhunting-företag som identifierar och rekryterar chefer och andra ledande nyckelpersoner. Vi erbjuder förutom executive search även interim management, styrelserekrytering och ledarskapsbedömning. Vi gör runt 250 chefsrekryteringar om året och merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och rekommendationer.

Vi strävar efter att i varje läge utmana våra kunder för att kunna tillföra den kompetens och personlighet som bäst tar bolaget mot och förbi sina mål. Det gör vi genom en kvalificerad rekryteringsprocess, djupa branschkunskaper och egen erfarenhet av ledande positioner. Vår strävan är alltid att vara en långsiktig samarbetspartner i byggandet av framgångsrika företag.

Sedan 1996 har vi utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Våra konsulter har egen linjechefserfarenhet från olika branscher och förstår de utmaningar som dagens ledare möter i vardagen. Vi värderar transparens och kommunikation högt och arbetar kontinuerligt för att göra våra processer mer jämlika och inkluderande. Detta gör att vi kan leverera de kandidater som är bäst lämpade för rollen. En gedigen analys av rollens syfte, mål och förutsättningar, kombinerat med djup affärs- och branschförståelse, validerade processer och personligt engagemang, säkerställer att vi kan rekrytera rätt ledare, till rätt position.