Vxl: 08-400 275 22
Uppdrag

Senior Sales Representative – Connected Healthcare

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 1800 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Tre miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten – Tunstall AB – sysselsätter ca 260 personer, med en omsättning på ca 350 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.
Besök gärna
www.tunstall.se för mer information.

Vill du vara med och utveckla försäljningen och kundrelationer hos den marknadsledande aktören i en växande och viktig bransch inom connected health och connected care?

Tunstall befinner sig i ett expansivt läge och är därmed i behov av att förstärka sin säljorganisation med ytterligare kraft och kompetens. Vi ser gärna att en av de vi rekryterar har en profil med starka ledaregenskaper och som på sikt kan ta ett större ansvar inom ledarskap i takt med att denna säljavdelning växer.
Senior Sales Representative rapporterar direkt till Sales Director, Sweden.

Ansvaret

Som Senior Sales Representative ansvarar du för större ramavtal och kontakter med beslutsfattare främst inom kommun/offentlig sektor. Du kommer proaktivt bearbeta ramavtalskunder och arbeta med välfärdsteknologi och tjänster inom assisted living men även mot independent living. Du blir även involverad i ett stort projekt som innebär mer visions försäljning.

Nuläget

Tunstall Nordic är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas då omvärlden och marknaden ställer nya och högre krav på dem som bolag. Denna transformation sker inom bl.a. följande områden;

–      Privatisering – från offentligt finansierad till privat äldrevård

–      Digitalisering – teknikskiftet från analoga produkter till digitala

–      ”Tjänstefiering” – från produkter till tjänster

–      Molnifiering – från lokala installationer till host:ade molnlösningar 

Tunstall Nordic ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens, men även avseende samhällsfunktioner för social omsorg och välfärd. Kunderna finns i nuläget främst inom kommun/offentlig sektor (B2G) men det finns även en stor tillväxtpotential i den privata sektorn (B2B) och inom konsumentmarknaden (B2C).

Din bakgrund/profil

  • Erfarenhet av lösnings- och konceptförsäljning (tjänster) med långa säljcykler, gärna inom något teknikområde som relaterar till Tunstall
  • Erfarenhet av relationsförsäljning mot offentlig sektor och/eller erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B
  • Du har strategisk höjd och är van vid att prata med kunder på ledande nivå
  • En säljande personlighet med förmåga att arbeta relationsbyggande och långsiktigt med kunderna
  • Intresse kring samhällsfrågor, välfärd, politik och förstår hur detta relaterar till kundernas situation
  • Eftergymnasial utbildning inom juridik eller ekonomi är önskvärt
  • Tekniskt intresse och förståelse för IT
  • Giltigt körkort
  • Van vid att resa som en naturlig del i din tjänst

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Senior Sales Representative är du uthållig och har en förmåga att sälja och på ett strukturerat sätt driva affärer i mål. Du har en god social förmåga, lyhördhet, pondus och förmåga att röra dig i olika sammanhang och nivåer. Du är kommunikativ, van vid att hålla presentationer, bra på att sälja in budskap och få med dig andra. Du förstår behoven hos kunderna och kan ta diskussionen en högre nivå, utmana kunderna och deras behov, vilka dessutom är hjärtefrågor för kunderna. Sist men inte minst så älskar du att göra affärer!

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Vi har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i vår produktportfölj. Vi befinner oss i en mycket spännande fas då Tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande affärsmodellen. Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just Du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Placeringsort; Vi söker ett par personer och föredrar att du utgår från antingen Malmö, Stockholm eller Göteborg. Men vi är öppna för personer som utgår hemifrån.
Resor; är en naturlig del i rollen, främst dagsresor, mellan 30–50 övernattningar.

Tunstall samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Backstam på 076-000 18 20 eller Linnea Lindroth på 076-52 53 859.
Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Ansök till tjänsten på www.k2search.se
Vi kommer påbörja urval och intervjuer från v.33
Välkommen med din ansökan!