Vxl: 08-400 275 22
Uppdrag

Manager Shared Service Center Payroll

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2017 var 6,5 miljarder SEK.

Jula kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett utmanande uppdrag inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag.

Nu söker vi en person som skall vara med och leda Julas fortsatta förändringsresa med ansvar för att bygga och utveckla ett Shared Service Center inom Lön och HR Admin för samtliga svenska bolag inom koncernen. Detta är en nyckelposition i organisationen med övergripande syfte att säkerställa att löneadministrationen med allt som det innehåller sker med hög grad av kvalitet, servicenivå och effektivitet. Du ansvarar för att utveckla och säkerställa kvalitativa och effektiva rutiner och processer inom området. Detta innefattar även ett ägarskap för tillhörande IT-system.

Du leder, motiverar och utvecklar medarbetarna inom den egna organisationen och du säkerställer en god samverkan och kommunikation med intressenter runtom i koncernen. Ansvaret omfattar även att tillhandahålla statistik och rapporter samt uppföljning av lönekostnader och personalekonomi. Du kommer också att spela en central roll i ett kommande projekt kring implementering av ett nytt HR-system.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

 • Du har en relevant akademisk utbildning exempelvis inom System eller Ekonomi/HR
 • Du har stort intresse och kompetens gällande digitalisering inom området
 • Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av implementering och utveckling av lön- och HR system
 • Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med utvecklingsfrågor och själv drivit projekt med framgång
 • Har du verkat i en värderingsstyrd organisation så är det en fördel
 • Du har erfarenhet som ledare

Det här är du som person

 • Du är utvecklingsinriktad person som trivs med att arbeta i en dynamisk organisation
 • Du har en god strategisk och analytisk förmåga i kombination med noggrannhet och en förmåga att skapa struktur
 • Som ledare är du en kulturbärare och en förebild. Du har ett coachande förhållningssätt och en god förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra
 • Du bygger förtroende och skapar förankring genom samarbete och delaktighet
 • Vidare så har du en naturlig förmåga att se helheten och kan prioritera och genomföra

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara. Du rapporterar till Director Human Resources.

Så här söker du

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Matilde Castoldi, tfn 0735 – 21 65 01 eller Torbjörn Malmström, tfn 0702 – 87 36 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se