Vxl: 08-400 275 22
Uppdrag

Researchkonsult Göteborg

Vad erbjuder vi?

Passion för människor kombinerat med passion för affärer sammanfattar väl rollen som researchkonsult hos oss på K2 Search!

Tillsammans med våra proffsiga konsulter i Göteborg driver du spännande rekryteringsuppdrag. Som researchkonsult blir du specialist på näringslivet, såväl lokalt som nationellt. Du hjälper företag i olika branscher att hitta rätt person, oavsett om det gäller rollen som VD eller Retail Manager.

Du driver arbetet med att kartlägga, identifiera och attrahera potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag. Detta innebär att du proaktivt kontaktar och bygger relation med kandidater och utifrån telefonintervjuer genomför ett första urval. Du är nätverkande, orädd att ta kontakt och kundfokuserad, du håller nära kontakt med kunder och kandidater under processens gång och är behjälplig med att boka och medverka vid kundbesök. Som en del av K2 Searchs internationella researchgrupp driver du olika interna förbättrings- och effektiviseringsprojekt och bidrar i marknadsbearbetningen med att stärka K2 Searchs position i regionen.

Varför välja oss?

Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av Sveriges ledande headhuntingföretag vars ledstjärnor är Passion, Kunskap, Kvalitet och Långsiktighet. Dessa värderingar i kombination med en affärsorienterad kultur ger oss förutsättningar att samarbeta med en mängd välrenommerade uppdragsgivare. För att lyckas och trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk och föränderlig kultur med korta beslutsvägar, tydliga mål och höga krav.

Vem är du?

  • Du är kundfokuserad och har minst tre års erfarenhet från tjänstesektorn, gärna B2B
  • Du är en driven person som gillar att ta egna initiativ
  • Att ha ett mycket kontaktintensivt arbete, både på svenska och ibland engelska, såväl muntligt som skriftligt, är inget problem för dig
  • Du är analytisk och strukturerad med en kommunikativ personlighet
  • Meriterande är en tidigare erfarenhet av rekrytering/headhunting
  • Du gillar och har god vana av att jobba i modern IT miljö
  • Du har akademisk examen eller motsvarande

Är du nyfiken på att höra mer om hur en typisk dag som researchkonsult på K2 Search ser ut? Ta gärna kontakt med Jon Spjuth 076–525 38 52. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande headhuntingföretag med 6 kontor i Norden. Vi arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. K2 Search grundades 1996 och idag är vi drygt 46 konsulter med stor erfarenhet från såväl näringsliv som professionell rekrytering av chefer, specialister och kvalificerade säljare. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar utveckling och framgång. Vi ingår i Wise Group, Sveriges största konsultföretag inom affärsdriven HR, som är listat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Läs mer på www.k2search.se