Vxl: 08-400 275 22
Uppdrag

Office Lead

BearingPoint är ett internationellt IT- och managementkonsultföretag, som hjälper sina kunder med hela processen från att sätta en strategi till att implementera och göra verklighet av den. Företaget kombinerar kunskap och erfarenhet inom bransch, verksamhet och teknik med relevanta verktyg för att skräddarsy lösningar till varje kunds specifika utmaningar. Idag finns bolaget i 22 länder med totalt 39 kontor, bolaget har cirka 4 300 anställda. Globalt arbetar BearingPoint med ett konsultnätverk omfattande fler än 10 000 personer. I Sverige finns BearingPoint sedan 1993 och har huvudkontoret i Stockholm med regionkontor i Göteborg och Malmö. Besök gärna www.bearingpoint.com för mer information.

Vill du vara med och vidareutveckla BearingPoint på den svenska marknaden och bygga vidare på vår framgångsresa i Region Syd? Vi söker för rollen en starkt affärsdrivande profil som har lång erfarenhet av att arbeta med strategisk kundutveckling. Har du även förmåga och erfarenhet av att inspirera och leda team till stor framgång är du rätt för oss.

Det här är en strategisk och viktig nyckelroll för Region Syd sett till BearingPoints expansiva fas i regionen såväl som i Sverige. Som ansvarig för regionen så leder du det dagliga arbetet och säkerställer att det är rätt bemanning på de uppdrag som bedrivs för våra kunder. Du arbetar även med egen försäljning och sitter med i vissa uppdrag på en strategisk nivå. Du kommer att vara regionens ansikte utåt för att sprida BearingPoints goda varumärke i regionen och därmed utveckla nya affärsrelationer.

Rollen rapporterar direkt till vår Market Circle Leader (partner) som tillsammans med ytterligare två partners är ansvariga för den svenska verksamheten.

Utmaningen

BearingPoint är ett väletablerat konsultbolag på den svenska marknaden och därmed en utmanare för de mer traditionella bolagen.

Vi har ett starkt innovativt synsätt, stort engagemang samt driv för att växa vidare hos våra kunder, både befintliga och nya. Utmaningen är att ständigt ligga steget före, en utmaning vi ser som utvecklande. I utmaningen ligger även att för Region Syd utveckla samtliga serviceområden i BearingPoints erbjudande. Som Office Lead kommer du att ansvara för att vi går i rätt riktning.

I utmaningen ligger även att för Region Syd utveckla samtliga serviceområden i BearingPoints erbjudande. Som Office Lead kommer du att ansvara för att vi går i rätt riktning.

Din bakgrund/profil

  • Du ska ha erfarenhet som konsult inom Management och IT, med verifierat goda referenser.
  • Du ska ha cirka 10 års erfarenhet från konsultmarknaden, även inräknat på kundsidan.
  • Strategisk höjd med vana av att driva försäljning och uppdragsutveckling hos kund
  • Erfarenhet av digitalt förändringsarbete
  • Goda ledarerfarenheter
  • E masterexamen från universitetet

Du får gärna komma från konsumentsidan, retail, där du kanske har jobbat hos någon av de större aktörerna (Kunder) på marknaden och t ex där ha projektlett ett omfattande förändringsarbete.

Är du den vi söker?

Du ska kunna identifiera dig med atmosfären i företaget som kännetecknas av en informell och ”lätt att arbeta med”-kultur.

Innovation är ett starkt ledord för verksamheten och de värdeord vi lever efter är bland annat en passion att leverera med högsta kvalitet, engagemang att hjälpa våra kunder att nå framgång samt att utveckla våra duktiga medarbetare.

Det är viktigt att skapa en balans mellan att vara daglig ledare och samtidigt ha ett fokus på försäljning av egna uppdrag.

Vi erbjuder dig

BearingPoint är tillräckligt litet för att vara entreprenöriellt och innovativt i sitt arbetssätt samtidigt som vi är stora nog att bedriva större projekt hos våra kunder. BearingPoint erbjuder en miljö där du blir tydligt sedd och uppmärksammad som värdefull medarbetare, ett flexibelt teammedarbetarskap med stark entreprenöriell anda och sammanhållning.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering på regionkontoret i Malmö. Resor i tjänsten förekommer.

I rekryteringen samarbetar BearingPoint med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer på 0705-835670 eller researchkonsult Sofie Abrahamsson på 0730–22 00 08. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Om BearingPointBearingPoint är ett internationellt IT- och managementkonsultföretag som hjälper ledande företag och organisationer med sina strategiska förändringsprojekt – från strategi till implementering. Företaget har ett globalt konsultnätverk med fler än 10 000 personer som hjälper kunder i fler än 75 länder att uppnå mätbar och hållbar framgång. För mer information, besök vår hemsida www.bearingpoint.se.