Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

Senior Projektsäljare 

Är du intresserad av att arbeta i en flexibel miljö som präglas av högt i tak och ständigt lärande och vara med på vår spännande fortsatta resa framåt? Lekolar söker nu en driven Senior Projektsäljare till affärsområdet Outdoor.

Lekolars affärsområde Outdoor tillhör den svenska säljorganisationen som omsätter ca 600 miljoner. Inom Outdoor erbjuder man sina kunder allt inom lekplatsutrustning och utemiljö där fokus ligger i att främja fysisk aktivitet, lärande och interaktion i skola och förskola.

Som Senior Projektsäljare kommer du ta dig an större och långsiktiga projekt med komplexa och ofta även tidskrävande säljcykler. Du erbjuds en varierande vardag med många kontaktytor som spänner över allt från kontakter med förskola och skola inom kommunal verksamhet, arkitekter och fastighetsutvecklare/bolag samt större bostadsrättsföreningar. Rollen innebär att du ansvarar för hela säljprocessen vilket inkluderar både nykundsbearbetning samt att utveckla och förvalta existerande kundrelationer. Du följer kunden från start till mål, från föreskrivande led till förverkligande av byggnation. 

Du ansvarar för distriktet Stockholm och norra Sverige och rapporterar till Försäljningschef Outdoor, Fredrik Nygren. 

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat;

Utmaningen
Lekolar befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas omfattande både organisk tillväxt och förvärv. Affärsområdet Outdoor har gjort en mycket framgångsrik tillväxtresa de senaste åren.
Man planerar en fortsatt tillväxt för affärsområdet och som Senior Projektsäljare blir man en nyckelspelare i ett starkt team. Att vara drivande i sin säljroll, kunna bygga starka relationer, att se och skapa nya affärsmöjligheter samt att driva utvecklingen framåt i sina kundprojekt blir några av de avgörande faktorerna för att lyckas. 

Din bakgrund/profil

Är du den vi söker?
Det är viktigt att du trivs i en dynamisk verksamhet där utvecklingen går snabbt. Lekolar växer kraftigt, det är ett högt tempo och organisationen präglas av energi och ”hunger”.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare på Lekolar blir man en del av en organisation som tar stolthet i att bidra till barns utveckling, positivt lärande och fysisk aktivitet.

Som en del av försäljningsverksamheten kan man tydligt se betydelsen av de affärer man skapar och vilket värde det bidrar till för barn och ungdomar. Dessutom får man i denna roll vara med på en tillväxtresa av affärsområdet Outdoor i ett team med stark framåtanda och ambition att utvecklas och vilja att skapa bra och spännande affärer.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Vi utgår från hemmakontor. Lämplig bostadsort; Stockholm/Mälardalen.

I denna rekrytering samarbetar Lekolar med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer på 0705835670 eller researchkonsult Sofia Gustafsson på 076-335 04 59. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Kort om Lekolar
Lekolar ägs sedan februari 2017 av Nalka. Nalka (www.nalka.com) investerar i nordiska rörelsedrivande bolag där vi som engagerad ägare kan stärka bolagens konkurrenskraft samt bidra till dess utveckling. Innehavshorisonten är långsiktig utan begränsningar i tiden. VD för Lekolar är David Persson.

I denna rekrytering har Plexian AB har valt att samarbeta med K2 Search och ytterligare information kan fås genom att kontakta antingen Recruitment Consultant Catharina Kramer på 070-583 56 70 eller Research Consultant, Sofia Gustafsson på 076-335 04 59. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras högst konfidentiellt.