Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

SSAB söker nu en entusiastisk och dedikerad senior koncernredovisningsekonom. Som senior koncernredovisningsekonom kommer du att vara en nyckelspelare inom Group Accounting teamet som består av fyra personer och arbetar i en slimmad organisation med hög teamkänsla. Vi söker dig med ett stort intresse för och har gedigen kunskap inom koncernredovisning samt som kan arbeta självständigt i en bred roll och vill utvecklas tillsammans med övriga medarbetare. Denna position är placerad på SSAB:s huvudkontor i centrala Stockholm och rapporterar till Director Group Accounting.

Vi erbjuder

Detta är en internationell roll i en global koncern. SSAB är ett gediget industriellt bolag med nytänkande förändringsvilja och moderna värderingar. Företagskulturen är prestigelös och arbetssättet präglas av att pendla mellan strategiskt och operativt arbete. Rollen innebär stor självständighet med inflytande, och du verkar för att maximera aktieägarvärdet samt skydda SSABs varumärke.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper

Som person är du prestigelös och kan ta dig an olika typer av arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning med engagemang och nyfikenhet. Vi ser gärna att du är proaktiv och ansvarstagande. Rollen som senior koncernredovisningsekonom innebär täta kontakter, både internt och externt. Du gillar att kommunicera och hjälpa andra samt att bygga och bibehålla nätverk. Då rollen är varierande och tidvis intensiv är god stresstålighet en förutsättning.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Petter Pålsson på K2 Search AB, petter.palsson@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se