Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

HR Business Partner

Är du en HR person med mycket energi och entusiasm, som älskar affären, att jobba nära verksamheten och vara ett starkt stöd i de frågeställningar man som verksamhetschef dagligen möter? Vill du vara med och bidra till att skapa starka processer som bidrar till vår utveckling framåt? Då kan du vara vår nya kollega.

Med rollen som vår nya HR Business Partner är syftet att stärka organisationen genom att ge ett starkare stöd ut mot verksamheternas chefer. Forenede Care driver en personalintensiv verksamhet som är mångfacetterad och geografiskt utspridd och med den ständiga förändringen vi befinner oss i så innebär det att resurs – och kompetensfrågan hamnar högt upp på dagordningen för verksamheternas chefer. Här kommer du att vara en av våra nyckelspelare och ett viktigt stöd för verksamheten.

Du förväntas komma in med en bred erfarenhet inom HR området och kommer att främst utgöra ett starkt stöd till våra verksamhetschefer inom ett av våra Affärsområde. Det är också av vikt att du tillsammans med kollegorna inom People & Culture säkerställa att vi arbetar lika med våra HR-processer på alla verksamheter i landet.

Det är viktigt att du har, eller bildar dig, en affärsförståelse, hur den medför en ständig förändring i verksamheten och hur det påverkar våra olika yrkesgrupper.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara;

Som bakgrund förväntar vi oss att du har med dig följande,

Du kommer att rapportera till Head of People and Culture, som sitter i Malmö.
Placering är Stockholm men resor med besök ute hos våra verksamheten förekommer frekvent.

Vi erbjuder dig

Denna roll är av stor strategisk betydelse för Forenede Care. Du får ett tydligt mandat för ditt ansvarsområde med en stor möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet inom People and Culture. Du får arbeta i ett bolag med stort hjärta. Som är förändringsinriktade, modiga, vi vågar vara annorlunda och är inställda på att lyckas med det vi företar oss.

Som person är du

Du har ett starkt driv, är målinriktad, bra på se möjligheter och finna nya lösningar kring frågor. Vidare är du duktig på att skapa och utveckla relationer, att driva mot förändring. Då vi befinner oss i en ständigt spännande utvecklingsfas så är det viktigt att du du har en hög flexibilitet och är förändringsbenägen.
Rollen är i högsta grad en operativ roll men man ska kunna förhålla sig till den satta strategin och kunna omvandla den till handling, kunskap och erfarenhet att genomföra de strategiska initiativen som kommer från ledningen i bolaget, exempelvis inom employer branding.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vård- och omsorg men detta är inget krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och dig som individ.

I denna rekrytering samarbetar Forenede Care med K2 Search. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer, catharina.kramer@k2search.se eller Executive Search Specialist Stina Torell stina.torell@k2search.se

Övrigt

Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast. Ansökningar och all kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!