Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

HR Business Partner med fokus på vår fortsatta tillväxt!

Är du en duktig och erfaren HR person med mycket energi och entusiasm, som älskar affären, att jobba nära verksamheten och vara ett starkt stöd i de frågeställningar man som verksamhetschef dagligen möter? Är du passionerad för området Rekrytering och On-boarding och är bra på att utveckla framgångsrika processer och därmed kan vara den i vårt team som tar ägandeskapet kring det för vår verksamhet viktiga området?

Då kan du absolut vara vår nya kollega!

Med rollen som vår nya HR Business Partner är syftet att stärka organisationen genom att vara ett professionellt stöd ut mot verksamheternas chefer. Forenede Care driver en personalintensiv verksamhet, 24/7/365, en verksamhet som i hög grad är mångfacetterad och geografiskt utspridd. Utifrån den ständiga förändringen vi befinner oss i så innebär det att resursförstärkning och att vara attraktiv för nya duktiga medarbetare alltid hamnar högt upp på dagordningen för verksamheternas chefer. Här kommer du att vara en av våra nyckelspelare och ett viktigt och starkt stöd för verksamheten.

Du förväntas komma in med en bred erfarenhet inom HR området och kommer att främst utgöra ett starkt stöd till våra verksamhetschefer. Det är också av vikt att du tillsammans med kollegorna inom People & Culture säkerställa att vi arbetar lika med våra HR-processer på alla verksamheter i landet.

Det är viktigt att du har en affärsförståelse utifrån den verksamhet vi bedriver, hur den medför en ständig förändring i verksamheten och hur det påverkar våra olika yrkesgrupper.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara;

Som bakgrund förväntar vi oss att du har med dig följande,

Du kommer att rapportera till Head of People and Culture, som sitter i Malmö.
Placering är Stockholm men resor med besök ute hos våra verksamheten förekommer frekvent.

Vi erbjuder dig

Denna roll är av stor strategisk betydelse för Forenede Care. Du får ett tydligt mandat för ditt ansvarsområde samt ägandeskap av rekryterings- och onboarding processen i sin helhet, du har stor möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet inom People and Culture. Du får arbeta i härligt bolag med ett bolag med stort hjärta. Som är förändringsinriktade, modiga, vi vågar vara annorlunda och är inställda på att lyckas med det vi företar oss.

Som person är du

Du har ett starkt driv, är målinriktad, bra på se möjligheter och finna nya lösningar kring frågor. Vidare är du duktig på att skapa och utveckla relationer, att driva mot förändring. Då vi befinner oss i en ständigt spännande utvecklingsfas så är det viktigt att du har en hög flexibilitet och är förändringsbenägen.
Rollen är i högsta grad en operativ roll men man ska kunna förhålla sig till den satta strategin och kunna omvandla den till handling, kunskap och erfarenhet att genomföra de strategiska initiativen som kommer från ledningen i bolaget, exempelvis inom employer branding.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vård- och omsorg men detta är inget krav men gärna inom en personalintensiv verksamhet där tempot är högt och utmanande.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och dig som individ.

I denna rekrytering samarbetar Forenede Care med K2 Search. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer, catharina.kramer@k2search.se eller Executive Search Specialist Stina Torell stina.torell@k2search.se

Övrigt

Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast. Ansökningar och all kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!