Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

Energibolaget Gasum är experter inom den nordiska gassektorn och på energimarknaden. Gasum erbjuder experttjänster inom renare energi och på energimarknaden för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar för väg och sjötransporter. Företaget hjälper kunderna att minska både sitt eget och sina kunders koldioxidavtryck. Tillsammans med sina samarbetspartner främjar Gasum utvecklingen mot en koldioxidneutral framtid på land och till havs. Gasum-koncernen har omkring 320 anställda i Finland, Norge, Sverige och Tyskland. Företaget hade en omsättning på 1,3 Mdr SEK 2021och bolaget ägs av finska staten.

Technical Design Lead

Gasum befinner sig i en unik, intensiv och spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt affärsområde Biogas med en helt ny roll – Technical Design Lead – och söker sin nya drivna och erfarna tekniska biogasexpert.

Gasum är idag Sveriges största biogasproducent och investerar stort i att bygga nya biogasanläggningar i Norden. Bolagets värdegrund sammanfattas i meningen. ”Målmedvetet och ansvarsfullt mot nya möjligheter.” Den gemensamma kraften ligger i engagemanget och kunskapen som främjar utvecklingen mot en koldioxidneutral framtid.

Om Rollen

Sammanfattat innebär rollen att du säkerställer den tekniska funktionen i Gasums nya biogasanläggningar i enlighet med bolagets krav på kvalitet och lönsamhet. Att du är rådgivande i hur Gasum kan optimera funktionalitet och kvalitet i förhållande till CAPEX-investeringar för att säkerställa en stabil och optimerad gasproduktion. Vidare att vara nyckelspelaren i det biogastekniska kompetensteamet.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra Project Execution teamet som arbetar i genomförandefasen och har helhetsansvaret för investeringsprojekten från basic engineering och upphandling fram till att anläggningen överlämnas till Gasums produktionsenhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

I rollen som den stödjande/rådgivande tekniska biogasexperten genom projektprocessens olika faser, kommer du att kommunicera och samverka med många personer såväl inom som utanför Gasum i Sverige och i Norden.

Tjänstgöringsorten är Linköping där ett 30-tal kollegor arbetar inom funktionerna; produktion, råvaru- och biogödselhantering, gasförsäljning och finans/ekonomi. Gasum tillämpar flexibelt arbete och kontoret är beläget precis vid järnvägsstationen vilket underlättar pendling.

Om Dig

För att nå framgång i rollen och trivas på Gasum är du duktig på att kommunicera, prioritera, tidsplanera, samarbeta och facilitera. I din person är du stabil, uthållig, inkännande och har samtidigt lätt för att fatta faktabaserade, affärsmässiga och kloka beslut baserat på olika typer av komplexa scenarion.

Du är tekniskt intresserad och drivs av att kontinuerligt förbättra och utveckla din kompetens som du även gärna delar med dig av till din omgivning.

Har eller är du;

Kittlar utmaningen och möjligheten? Då är det nog talat om Gasum och dags för oss att veta mer om dig!

I denna rekrytering samarbetar Gasum med K2 Search.

Skicka ditt CV via www.k2search.se eller via vår Linkedinsida senast sista januari 2023. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att höra av dig till Inga-Lill Payne, Executive Search Consultant på (inga.lill,payne@k2search.se) eller Melisa Karisik, Search Specialist på (melisa.karisik@k2search.se).

Tjänstgöringsort är Linköping och tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att höra av dig så snart som möjligt!

Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.