Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

Vizeum är en mediebyrå där vi hyllar innovation, entreprenörskap och integrerad marknadsföring. En plats där människan står i centrum och data är den självklara källan till djup insikt om hur vi som individer och konsumenter agerar i en alltmer digital och komplex omvärld. Den insikten parar vi med teknologi och modern medielogik för att skapa effektiva mediestrategier som driver tillväxt för ambitiösa varumärken i den digitala ekonomin. Vi är en mediebyrå där kunskapen och kreativiteten hos varje medarbetare skapar tydligt värde i våra kunders affär, genom innovativa kommunikationslösningar som är relevanta och engagerande för mottagarna. Mediebyrån Vizeum Sverige grundades år 2003 och är en del av mediekoncernen Dentsu Aegis Media. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en:

Agency Director Vizeum Göteborg

Som chef för vårt Göteborgskontor arbetar du tillsammans med VD och ledningsgrupp för att utveckla långsiktiga affärsdrivande mål för Vizeum. Det innebär att skapa, kommunicera och verkställa affärsplan och de operativa handlingsplanerna samt säkerställa uppföljning av uppsatta mål.

Du är också övergripande ansvarig för våra kundrelationer i Göteborg och ska säkerställa att kundteamen lever och levererar på vår vision modigare, snabbare och smartare.

Du ingår även i Dentsu Aegis ledningsgrupp för Göteborg där du tillsammans med representanter från övriga byråer driver utvecklingen av koncernens närvaro och erbjudande i Göteborg och Västsverige.

Du är väl förankrad i det i det västsvenska näringslivet och har ett brett och relevant nätverk.

Du ansvarar för att

Kompetenser och egenskaper

Vi söker en erfaren förändringsledare med gott track record av:

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Kerstin Söderberg på K2 Search AB, tel. 070-787 87 10 eller researchkonsult Marie Holbek, tel 076-620 29 85. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.