Vxl: +46(0)10-214 66 46

Default page for all routes.

UNICEF är en av världens ledande barnrättsorganisationer och vi finns på plats i 190 länder. Vi har FN:s uppdrag att se till att barns rättigheter efterlevs. Vi arbetar förebyggande och långsiktigt – ända upp på regeringsnivå. UNICEF arbetar för att förverkliga barnkonventionen och se till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag från privatpersoner, företag och regeringar. Ungefär 50 personer arbetar på kansliet i Stockholm och därtill har vi en telemarketingverksamhet med ca 40 personer. Läs gärna mer om UNICEF på www.unicef.se.

På UNICEF Sverige arbetar vi med insamling, kommunikation och opinionsbildning för att skapa en bättre värld för alla barn. Som Content Manager får du möjlighet att ansvara såväl operativt som strategiskt för Unicef Sveriges innehållstrategi. Tjänsten är en visstidsanställning tom 2019, med goda möjligheter till en permanent tjänst.

I rollen som Content Manager ansvarar du för: 

Din profil

Varför Unicef?

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Xing Tran (xing.tran@k2search.se) eller Annika Stålhandske ( annika.stalhandske@k2search.se) på K2 Search AB. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.