Vxl: +46(0)10-214 66 46
Försäljningschef

Martin & Servera Restauranghandel är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Nu bygger vi framtidens organisation och söker en försäljningschef till Västra Sverige. Vi söker dig som drivs av försäljning och resultat och gillar att leda och vidareutveckla ett engagerat säljteam.

Martin & Servera Restauranghandel erbjuder råvaror, restaurangutrustning, drycker, tjänster och utbildningar till restauranger och storkök. Vi finns nära våra kunder med säljkontor över hela Sverige. Vi drivs av att ständigt leverera marknadens bästa erbjudande och nu tar vi nästa steg för att bli än mer lokala och att ännu bättre möta våra kunders behov. I detta arbete får du en nyckelroll för att säkra ditt säljområdes framgång.

Som försäljningschef har du ansvar för att skapa rätt förutsättningar för både kunder och medarbetare. Till din hjälp har du en försäljningsledare/biträdande försäljningschef, som leder den lokala säljorganisationen, samt ett antal key account managers. Du rapporterar direkt till försäljningsdirektören för Martin & Servera Restauranghandel.

Den vi söker:

Vi vill att du med tryggt ledarskap, med engagemang, affärsmannaskap och genomförandekraft leder ditt säljområde och dina säljare mot goda resultat och mot uppsatta försäljningsmål. Du driver det lokala arbetet med att utveckla effektiva arbetssätt för att uppnå bolagets strategier samtidigt som du coachar dina medarbetare och får dem att trivas och utvecklas. Du ansvarar även för egna kundrelationer. Aktivt samarbete med övriga delar i organisationen, såsom specialister och logistikpartner, är en del av säljområdets framgång, så det ingår i ditt uppdrag att skapa förutsättningar för detta.

Framförallt är du en person med höga ambitioner och försäljningsdriv. En van och tydlig ledare med erfarenhet av personalansvar, som har förmågan att driva utveckling, förändring, prestation och resultat.

Du är bra på att bygga goda relationer och tycker om och är nyfiken på människor. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring eller motsvarande. Du får förstås gärna också ha en stor passion för mat och dryck i alla dess former!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en rolig bransch som berör många människor, bland kompetenta och engagerade medarbetare och fantastiska kunder. Våra värderingar och vår syn på hållbarhet och mångfald genomsyrar hela företaget. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa långsiktig utveckling och lönsamhet och vi vill gärna att du utvecklas med oss.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid med start enligt överenskommelse.

Om du vill veta mer om tjänsten: Kontakta K2 Search AB: Matilde Castoldi tel. 0735 216 501, Lena Serner tel. 0702 900 995 alternativt Helen Tånghed tel. 0760 001 815.

Sista ansökningsdatum är 20180522.

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.