Vxl: +46(0)10-214 66 46
Regionchef Helsingborg

Får du energi av att skapa nya möjligheter tillsammans med kunder och medarbetare? Har du ett välutvecklat affärstänk och är nyfiken på hur vi kan möta framtidens behov på ett nytt och kreativt sätt? Som regionchef hos oss blir du övergripande ansvarig för att leda och utveckla Wihlborgs affärer i Helsingborg, tillsammans med ett engagerat team på 30 medarbetare.

Helsingborg är en stad där det händer mycket just nu, såsom utvecklingen av Oceanhamnen och vidareutvecklingen av Helsingborgs C. Du är med i händelsernas centrum och ser till att Wihlborgs spelar en betydande roll i stadens utveckling. Vårt fastighetsbestånd i Helsingborg består av 106 fastigheter till ett värde av 10 miljarder kronor. Du utgår från vårt Helsingborgskontor som ligger på Helsingborgs C, med vacker utsikt över Öresund.

Din roll innebär ansvar för bland annat:

  • upprätta affärsmål, strategier och processer för regionen
  • goda affärer, förvaltning av attraktiva fastigheter och nöjda medarbetare
  • budget, uppföljning, avstämningar och prognoser
  • att aktivt delta i utvecklingsarbetet av Helsingborg tillsammans med staden och andra aktörer
  • att aktivt delta i utvecklingen av Wihlborgs som helhet tillsammans med koncernledningen

Vem är du?

Vi vill att du har ett starkt affärstänk, god ledar- och förhandlingsvana samt mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och hållbar affärsutveckling. Du trivs med att driva stadsutveckling och har också tidigare erfarenhet av att agera beställare och/eller projektledare i nybyggnadsprojekt. Du har någon form av högskoleutbildning inom bygg och fastighet eller ekonomi.

Din styrka ligger i förmågan att tänka och agera affärsmässigt för både din region och för Wihlborgs som bolag. Du trivs i rollen som ledare och att representera företaget i både interna och externa sammanhang. Ett plus är om du har ett etablerat nätverk i näringslivet och är skicklig på att använda detta för att skapa tillväxt. Tjänsten rapporterar direkt till Wihlborgs vd Ulrika Hallengren.

Vad erbjuder vi?

På Wihlborgs slår vi oss inte till ro. Vi är övertygade om att bra kan bli bättre. Här finns rum för mer. Mer möjligheter för hyresgästen, mer liv i stad och kvarter och mer kraft till Öresundsregionen. Rollen som regionchef är en nyckelposition i vår fortsatta utveckling. Här jobbar du tillsammans med motiverade, lojala och prestigelösa medarbetare för att skapa en stark region och ett starkt, hållbart företag. Wihlborgs arbetar aktivt med arbetsplatskulturen och ligger på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Wihlborgs Fastigheter med K2 Search. Har du frågor kring rollen får du gärna kontakta ansvarig konsult, Eva Backstam på 076-000 18 20 eller ansvarig researchkonsult, Johanna Mattsson på 0735–216 500

Vi arbetar med ett löpande urval i denna process därför uppmanar vi dig att söka så snart som möjligt. Vi beräknar börja träffa kandidater v.45. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan.