Vxl: +46(0)10-214 66 46
Marketing Manager

Delvator är sedan 30 år tillbaka generalagent för Hitachis anläggningsmaskiner på den svenska marknaden. Vi har en marknadsposition som nummer tre i Sverige, främst tack vare maskinernas höga kvalitet och vår kundorienterade organisation. Huvudkontoret ligger i Eslöv, med filial placerad i Härnösand. Därtill kommer 10 säljställen och 25 serviceverkstäder utspridda över hela landet, vilket gör att vi alltid är nära våra kunder och på så sätt kan ge bästa möjliga service. Besök gärna www.delvator.se för mer information.

Marketing Manager

Är du en duktig marknadsförare som vill ta ett operativt helhetsansvar för marknadsföringen hos en aktör med stark position på den svenska marknaden, och med fortsatt offensiv satsning i planerna?

I rollen som Marketing Manager får du ett helhetsansvar och fullt budgetansvar för Delvators alla marknadsföringsaktiviteter, varumärkesbyggnad, extern och intern kommunikation, profilering och budskap. Rollen har stor frihet att själv utforma processer, göra marknadsundersökningar, välja kanaler, formulera slagkraftiga budskap och skapa tydlighet. Du kommer även arbeta med vision, varumärkespositionering och produktprofilering utifrån respektive kundbehov och målgrupp. Mycket fokus kommer att ligga på digital marknadsföring, där man ligger långt fram inom sin bransch, men där det finns mer att göra. Rollen projektleder även mässor och koordinerar regelbundna kundresor. Som Marketing Manager har du regelbunden kontakt med Hitatchi i Amsterdam och rapporterar ett antal marknadsförings KPI:er till dem. Detta är en affärsnära roll med stark samverkan med Produktchef och Säljledare. Rollen rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Din bakgrund/profil

  • Akademisk examen inom marknadsföring
  • Ett par års erfarenhet av operativ marknadsföring
  • God förståelse för hur man bedriver marknadsföring för att stötta försäljning och driva affär
  • Med fördel arbetat i internationell miljö
  • Erfarenhet av effektiv kravställning på underleverantörer
  • Erfarenhet inom industri och B2B
  • Genuint intresse för ny teknologi
  • Erfarenhet av omni channel marketing och digital marknadsföring och ett starkt intresse för vad som händer inom det digitala området
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt engelska på en affärsmässig nivå i tal och skrift

Är du den vi söker?

Vi söker en duktig kommunikatör i både tal och skrift, en person med förmåga att skapa mandat och tillit, en do:er som får saker att hända, som kan leda både interna och externa resurser, samarbetspartners, leverantörer etc. Du ska även vara en utpräglad lagspelare som är duktig på att samverka med olika funktioner, vara lyhörd, förtroendeingivande och samtidigt tydlig och drivande i dina frågor. Detta är en hands-on roll och du måste tycka det är kul att arbeta med många olika arbetsuppgifter, både högt och lågt.

Vi erbjuder dig

Delvator AB är en kundorienterad organisation och vi är alltid intresserad av engagerade och kompetenta medarbetare som vill växa med företaget. Vi anser att våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka. För oss är det viktigt att vi mår bra på jobbet och finner balans mellan jobb och privatliv. Tillsammans jobbar vi bättre och framför allt har vi roligare på jobbet – vi värdesätter äkta arbetsglädje! Som medarbetare på Delvator får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv.

Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just Du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Eslöv. Resor i tjänsten förekommer inom Sverige och Europa, främst till Amsterdam.

I denna rekrytering samarbetar Delvator med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Backstam på 076-000 18 20 eller researchkonsult Johanna Mattsson på 0735–216 500. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!