Vxl: +46(0)10-214 66 46
Head of Business Control

Make ideas happen

Collector Bank är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Företagskulturen som präglas av entreprenörskap, engagemang och etik, har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector Bank har kontor i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Moderbolaget Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på www.collector.se   

Head of Business Control

Collector Bank är en verksamhet som är öppen för nya idéer och där innovation är en stor drivkraft. På företaget jobbar IT-utvecklare, ekonomer, jurister och designers sida vid sida, i en föränderlig miljö med en stark framåtanda, där teamkänsla och utbytet mellan kollegor är viktigt. Rollen som Head of Business Control är en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Collector Bank. Business Control har ansvar för gruppfunktionen inom controlling och rapporterar till företagets CFO. Ansvaret omfattar koncernens controlling inkluderande företagets produkter.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet inom controlling och då gärna inom bank- och finanssektorn. Du är van vid att leda team och du tycker att det är intressant att utveckla, bygga upp och bygga nytt – både inom controlling-funktionen och tillsammans med verksamheten.

Vi erbjuder en viktig roll i en verksamhet med stark framåtanda där det finns utrymme för att förverkliga idéer. Vi vet att framgång byggs bäst tillsammans och vårt arbetssätt är starkt präglat av entreprenörskap där vi vågar prova nya saker. Du som jobbar här ska känna att du har möjlighet att förverkliga dina och andras idéer, påverka verksamheten och växa – både yrkesmässigt och som människa.

Vi söker dig som är en drivande ledare som gärna arbetar i team och som vill ta controllerfunktionen till nästa nivå i linje med utvecklingen inom hela Collector Bank.

Övrigt

Placering för tjänsten är i Göteborg

Om du har några frågor eller önskar ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Catrin Ståhlgren, tfn 076 620 29 97 eller Linus Nilson, tfn 070 891 82 81. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpande.