Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef - Expo

Stiftelsen Expo är en ideell stiftelse och Sveriges ledande antirasistiska organisation. Genom publicistisk verksamhet, research och utbildning stärker de demokratin mot rasistiska organisationer och idéer. Expo söker en verksamhetschef som ska ansvara för personalfrågor samt samordning, projektledning och uppföljning i stiftelsens olika verksamheter. Läs mer på www.expo.se.

Rollen

Som verksamhetschef jobbar du nära VD, ekonomichef och enhetsansvarig samt har en nära dialog med övriga medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bl.a:

• Personalfrågor såsom medarbetarsamtal, arbetsmiljöansvar och lönesamtal
• Planering, uppföljning och samordning av verksamhetens olika delar
• Leda, planera och dokumentera ledningsgruppsmöten
• Ansvara för projektledning, planering och genomförande av Expos utåtriktade verksamhet, t ex Bokmässan, Almedalen, evenemang och träffar för ideella
• Ansvara för upphandling av externa tjänster
• Ansvara för Expos externa kommunikation samt förmedling av pressförfrågningar till stiftelsen

Stiftelsen har för tillfället 14 anställda. Det är en liten organisation med ambitioner att växa. Ditt ansvar är att få personalen att känna delaktighet i en slimmad, engagerad och effektiv organisation. Du kommer vara spindeln i nätet på kontoret och i Expos utåtriktade verksamhet och behöver kunna planera, driva och följa upp projekt – ibland under stressiga förhållanden.

Profil

Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och projektledning, har kunskap inom arbetsrätt och personalfrågor. Det är meriterande med erfarenhet från mediabranschen eller politiska organisationer. Vi ser mycket positivt på om du har en bakgrund från både ideell verksamhet samt från näringslivet.

Intresserad?

Varmt välkommen med ansökan innehållandes CV och personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar Expo med K2 Search AB och har du några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga konsulter Gabriella Huss, 070-868 58 45 och Josefin Cohen, 073-543 74 71. Urval sker löpande.