Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare/Etablerare - Bovieran

Bovieran är ett unikt konceptboende med stort fokus på gemenskap, avkoppling och trygghet för en senior målgrupp. Hjärtat i Bovieran är den stora inglasade vinterträdgården med växter från hela världen. I Bovieran formar de boende själv den vardag och atmosfär som man mår bra av med aktiviteter, spel, kurser och nöjen som man trivs bäst med. Vinterträdgården har ett temperaturstyrt klimat med Franska Rivieran som förebild. Läs mer på www.bovieran.se 

Bovieran har sitt huvudkontor i Göteborg och är ett helägt dotterbolag till Fastighets AB Balder. Alla Bovierans anläggningar är helt identiska. Idag finns Bovieran i flera kommuner men man vill nu expandera i Stockholm/Mälardalen-regionen.

 

Rollen

 

Du har som affärsutvecklare/etablerare ansvar för hela processen från att ta kontakt med kommuner/privata markägare för att sälja in Bovieran som en naturlig del av stadsplaneringen till att ansöka om bygglov. Du har en god analytisk förståelse av marknaden för att fastställa vilka orter som har rätt potential för Bovieran. Du skapar och utvecklar relationer till alla aktörer i en kommun som påverkar en affärsprocess. Mycket av din roll kommer att handla om förhandling av komplexa affärsuppgörelser – dvs köpa mark och att få tillstånd till att bygga Bovierian (markanvisning). Vi ser att du behöver vara insatt i planprocessen.

Vem är du och vad drivs du av att göra?

 

Du har en god erfarenhet från branschen i stort och har kunskap om hur kommuner styrs, drivs och är organiserade. Du har erfarenhet av planprocessen för markköp och kan såväl kommunal som privat affärsprocess.
Du har en analytisk förmåga att bedöma marknaden för att identifiera mark som kan vara attraktiv för en etablering av Bovieran. Du behöver vara visionär i ditt kommunikativa förhållningssätt och kunna sälja in en tanke om något mycket större än en fastighet – det här handlar om att bidra med en del i ett samhällsbyggande.
Vill du vara med och etablera ett exklusivt och unikt koncept på marknaden där du blir en mycket viktig nyckelperson i ett företag i expansionsfas, då är detta en väldigt spännande roll för dig.
Rollen har sin placering på Balders kontor i centrala Stockholm, men du har hela Mälardalen som ditt arbetsområde.

Ansökan

 

Bovieran samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta: Gabriella Huss, rekryteringskonsult, gabriella.huss@k2search.se, eller Samuel Göranzon, researchkonsult, samuel.goranzon@k2search.se.

Ansök till tjänsten på https://www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.
Sista ansökningsdag 28 februari.