Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Apotekschef - Apoteket AB

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke.

Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan, och söker nu Apotekschef för en av Sveriges största apotek – Apotek Lillänge i Östersund

Apotekets kundlöfte är att vi gör det enklare att må bra och vi söker dig som delar vår omtanke för kunden. Till din hjälp har du branschens i särklass starkaste varumärke och förmodligen branschens bästa koncept och stöd. Du blir en nyckelperson i arbetet med att driva apotekets och affärsområdets försäljning framåt. Som ledare ansvarar du för att kunderna möts av engagerade, tillgängliga och serviceinriktade medarbetare med goda kunskaper om våra produkter och tjänster.

Ansvarsområden

 

Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten.

Som apotekschef är du med och implementerar nya koncept inom Apoteket Konsument och du ansvarar för att rätt varor exponeras på bästa tänkbara sätt. Dina idéer och din kommersiella drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas.

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som är en tydlig ledare. Förutom intresse för ledarskap, farmaci och hälsa har du ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du är driven och resultatinriktad eftersom du arbetar efter budgeterade försäljnings- och kvalitetsmål. Dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef. Tidigare erfarenhet av arbete som apotekschef är meriterande, men inte ett krav.

Egenskaper

 

• Driven och effektiv
• Lagledare
• Välorganiserad
• Kreativ och nyfiken
• Kommunikativ och tydlig

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med samuel.goranzon@k2search.se eller martin.svedar@k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se