Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Auktoriserat Bilglasmästeri - Glasbranschföreningen

De auktoriserade bilglasmästerierna är idag marknadsledande med drygt 300 anslutna bilglasverkstäder i Sverige. Glasbranschföreningen söker nu en projektledare för Auktoriserat Bilglasmästeri, tillika ansvarig för bilglasverksamheten i organisationen.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att leda projekt i en liknande miljö av medlemsverksamhet, branschorgan och med nära anknytning till näringsliv. Kännedom om bilglasbranschen är naturligtvis meriterande.

Det viktigaste är dock inte vad du har gjort utan vad du kan åstadkomma i framtiden genom ditt engagemang.

Tjänsten innebär: ett helhetsansvar för Glasbranschföreningens arbete att utveckla bilglasverksamheten i samverkan med medlemsföretagen. En viktig del i detta arbete är att stötta företag att utveckla sin kompetens, sitt kvalitetsarbete och att ansvara för teknik- och utbildningsfrågor. Det handlar också om att ta en aktiv del i opinionsbildning och utveckla relationen med berörda försäkringsbolag. Tjänsten är en perfekt utmaning för dig som vill ha ett helhetsansvar och vill specialisera dig inom ett spännande branschområde där teknikutvecklingen går snabbt.

Vi söker dig som:

• är en duktig projektledare, gärna med kännedom om bilglasbranschen

• är driven och har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta

• har intresse för teknikfrågor samt utbildnings- och utvecklingsarbete

• har erfarenhet av att driva påverkansarbete

• uttrycker dig väl i tal och skrift

 

Om du är den vi söker väntar ett jobb som innebär omväxling, eget ansvar, stora möjligheter att utvecklas och god kamratskap. Organisationen har 10 anställda på kansliet som ligger på Skeppsbron i Gamla Stan, Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontakta oss

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta våra rekryteringskonsulter Lena Haeger på 070-392 37 10 eller Samuel Göranzon på 076-000 18 74. Ansök tjänsten på

www.k2search.se. Intervjuer sker löpande.

Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som företräder ca 600 medlemsföretag vilka framför allt verkar inom hantverks-, bygg- och fordonsindustrin. Organisationen arbetar bland annat med att ge medlemsföretagen stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i Svenskt Näringsliv.