Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Gruppchef Sälj Kreditinformationstjänster - UC AB

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar hjälper UC sina kunder att fatta säkra affärsbeslut. Dessutom erbjuder de stöd till sälj- och marknadsfunktioner som vill utveckla lönsamma kundrelationer. UCs företagstjänster hittar du på uc.se och tjänster för dig som är privatperson finns på www.minUC.se.

I rollen som gruppchef sälj för kreditinformationstjänster ansvarar du för att leda en grupp bestående av ett tiotal erfarna säljare där ditt fokus ligger i att utveckla och bygga vidare på den säljkultur som finns i bolaget. Rollen innebär både att utveckla försäljningen inom området Kreditinformation genom att coacha och leda säljarna samt att utveckla kundsegmentet inom små- och mellanstora bolag för UC.

Du deltar också i förhandlingar och förväntas genom god marknadsförståelse för UC:s hela tjänsteerbjudande bidra till utvecklingen av tjänsterna inom Kreditinformation. Viktigt i denna roll är en strategisk förståelse för försäljning och att kunna hitta rätt affärer med rätt marginaler.

 

Vi erbjuder

 

I rollen som gruppchef erbjuds du en intressant möjlighet att vidareutveckla gruppen och därmed spela en av nyckelrollerna i affärsområdet Kreditinformations fortsatta utveckling. Vi söker dig som brinner för försäljning och ledarskap. Du besitter en tydlig egen drivkraft och motiveras av möjligheten att få arbeta inom marknadens ledande företag där tillväxt och utveckling står högt på agendan.

Kvalifikationer

 

• Erfarenhet av uppsökande försäljning och vana av komplexa affärer såväl som av affärer med kortare livscykel
• Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och att utveckla säljare med goda resultat
• Du har större delen av din yrkesverksamhet inom B2B
• Troligen har du en akademisk bakgrund

Egenskaper

 

• Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer
• Kommunikativ och tydlig
• Positiv och entusiasmerande
• Inspirerande och kreativ
• Teamspelare

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet av kandidater.

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med våra ansvariga rekryteringskonsulter Lena Haeger,

lena.haeger@k2search.se och Josefin Cohen, josefin.cohen@k2search. Ansök direkt via vår hemsida: www.k2search.se