Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Partner - Ellevio

Ellevio äger, driver och utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el med 99,98 procents pålitlighet till nära 915 000 kunder i Sverige. Elnätet är totalt 7 200 mil långt vilket motsvarar nästan två varv runt jorden. Ellevios kunder är spridda över Dalarna, Hälsingland, Gästrikland, Värmland, Närke, Bohuslän, Halland och Stockholmsområdet. Den största delen av elnätet finns på landsbygden medan majoriteten av kunderna finns i Stockholm. Under 2015 distribuerade Ellevio totalt 26,8 TWh el. Företaget har 425 anställda. Läs mer på www.ellevio.se 

Som HR Partner ingår du i avdelningen för HR och Hållbarhet. På kontoret i Karlstad sitter ca 150 av Ellevios medarbetare. I denna roll fungerar du som HR representant för vår verksamhet i Karlstad, i vilken du blir en viktig del av ledningsgruppen. Inom denna funktion kommer du att driva implementering av de HR relaterade policys, riktlinjer och processer som gäller för organisationen. Det kommer även att innebära coachning av chefer i frågor kring arbetsrätt, lön, rehabilitering, kompetensutveckling och chefsförsörjning. Även om verksamheten i Karlstad är ditt fokusområde, hjälps vi alltid åt och du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt med HR frågor i hela organisationen. Utöver ovanstående så kommer du att ha ett övergripande ansvar för mångfald, arbetsmiljö & hälsa.

Du kommer vara placerad på vårt kontor i Karlstad, men på plats i Stockholm ca 1 dag/vecka.

 

Din bakgrund

 

Du har en relevant utbildning inom HR området samt minst fem års erfarenhet från roll som HR Partner, eller motsvarande, där du ingått i ledningsgrupp. För att nå framgång i rollen krävs goda kunskaper inom brett HR arbete, arbetsrätt, förhandling, rehabiliteringsärenden och facklig samverkan samt att du är van att utbilda och coacha chefer i linjen.

Och personligheten?

 

Du gillar att planera, organisera, skapa processer och att leverera resultat. Du har integritet och ett gott tålamod, är positiv, trygg och balanserad. Kommunikation är av största vikt liksom att kunna samarbeta med, och motivera andra medarbetare och chefer i organisationen. Det händer mycket hos oss! Därför är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö.

Låter detta som du, så tveka inte att söka denna tjänst!

 

Intresserad?

 

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum: 2017-02-28. I den här rekryteringen samarbetar Ellevio med K2 search AB. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Stålhandske Holm tfn 076-5259051.

Fackliga representanter:

 

Unionen: Pamela Sundin 070 344 57 79 Ledarna: Leif Haag 070 344 52 50 Akademikerna: Patrik Widén 070 509 66 74.