Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Fastighetsförvaltare - Specialfastigheter Sverige AB

Specialfastigheter är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet. Organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar & rättsväsende samt Institutionsvård & övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 21 miljarder kronor. Specialfastigheter är idag 130 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det finns kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

Specialfastigheter söker nu en förvaltare till förvaltningsenheten som kommer att arbeta med beståndet i västra Sverige. Som förvaltare har du ett totalansvar för den löpande förvaltningen av fastigheterna, innefattande drift och underhåll samt efterlevnaden av myndighetskrav. Till din hjälp har du tre drifttekniker som du har personalansvar för. Du är placerad i Mölndal och rapporterar till Förvaltningschefen.

En central del av arbetet är samverkan med Specialfastigheters kunder, att ha förståelse för deras verksamhetsbehov samt utveckla och bibehålla goda relationer med dem. Du planerar och genomför, med stöd av projektenheten, underhåll utifrån de strategiska beslut som har fattats i företaget. I nära samarbete med interna projektledare kommer du även att genomföra mindre ny- och ombyggnadsprojekt. Förvaltarrollen innefattar också ett ekonomiskt ansvar för fastigheterna med upprättande av budget och affärsplan, prognosarbete och uppföljning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad inom drift och förvaltning eller har annan relevant eftergymnasial utbildning som bedöms som likvärdig. Du har arbetat i en liknande roll i minst tre år och är van att arbeta i nära dialog med kunder. Du har breda kunskaper inom fastighetsekonomi, underhållsplanering och fastighetsdrift. Som person bör du vara strukturerad, analytisk, uthållig och drivande. För att lyckas i rollen som förvaltare är det dessutom positivt om du är en duktig kommunikatör med goda ledaregenskaper. Samarbetsförmåga, servicekänsla och lyhördhet är ytterligare egenskaper som vi värdesätter.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl-Johan Borvander på tfn 072-301 17 53 eller researchkonsult Matilde Castoldi, tfn 073-521 65 01 på K2 Search AB.

Urval sker därför löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt. Sök därför redan idag!