Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Borås - Riksbyggen

Vill du vara med och fortsätta arbetet med att utveckla, driva och förverkliga de många byggprojekt som vi står inför? Som projekt- och byggledare på Riksbyggen är du drivande och ledande i hela byggprocessen och jobbar långsiktigt från den tidiga idéskissen fram till inflyttning. Kundkontakten är en stor del av projektledarens vardag och en viktig pusselbit för att förstå och bemöta kunders behov, genom en naturlig och förtroendefull dialog. Inom Riksbyggen Bostad, Region Väst är vi ca 70 anställda. Vi arbetar i projektteam och denna tjänst är placerad i Borås och ingår i marknadsområde Sydväst. I huvudsak är arbetet inom Borås kommun.

Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.

Arbetsuppgifter

 

Du kommer att vara projektansvarig för ombyggnads- samt nybyggnadsprojekt av bostäder i främst Borås kommun. I arbetsuppgifterna ingår att vara med och utveckla bostadsområden i samarbete med kommunen, delta vid mark- och fastighetsförvärv samt vara delaktig i produktutveckling av nya bostäder. Du leder projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar, samt handlar upp projektörer och byggentreprenader. Du är ansvarig för projekt- och byggledning och för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar.

Vem är du?

 

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller motsvarande och kan byggprocessens olika delar. Du har några års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och gärna erfarenhet av ny- eller ombyggnation av flerbostadshus, helst med inriktning av bostadsrättsprojekt, där du har delansvar eller ansvar för hela processen.

Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

 

Du får ett stort ansvar för att driva egna projekt. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan via

https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/. Vid frågor, kontakta Lena Serner, rekryteringskonsult K2 search 0702-900 995 eller researchkonsult Jon Spjuth 0765- 253 852