Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef - Taxi Stockholm 15 00 00 AB

6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm. Vi är därmed Sveriges äldsta taxibolag. Taxi Stockholm 15 00 00 AB är moderbolag i koncernen Taxi Stockholm där även taxibolagen Taxi Ekerö, Värmdö Taxi, Sveataxi Skåne och Sveataxi Norrbotten ingår. Taxi Stockholm har idag drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 12 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 7,5 miljoner köruppdrag varje år, vilket ger oss en omsättning på drygt 2 miljarder kronor.

Ditt uppdrag som HR-chef blir att utveckla och leda HR-arbetet inom Taxi Stockholm. Inom HR-avdelningen arbetar idag en HR Business Partner, en lönespecialist, två utbildare och tre rekryterare. Du kommer ansvara för alla HR-processer (jämställdhetsarbete, lönekartläggning, arbetsmiljö, employer branding, rekrytering etc) både operativt och strategiskt. Rollen innefattar att få processer på plats för kontinuerlig utbildning av förare och hur dessa använder digitala utbildningsverktyg som idag finns på plats. Du kommer att arbeta med att utveckla rekryteringsprocessen samt ta fram och implementera strategier för employer branding.

I rollen som HR-chef får du möjlighet att arbeta med förändring inom utbildning, rekrytering och employer branding och samtidigt ha helhetsansvaret för HR-verksamheten. Du får också vara del av ett team som tar Taxi Stockholm igenom en digital förändringsresa. Taxi Stockholm tar sitt ansvar och är delaktig i arbetet för ett mer hållbart samhälle. Här får du möjlighet att bidra med ditt engagemang, kunskap och erfarenhet.

 

Vi erbjuder

 

Taxi Stockholm är ett företag som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller branschens utveckling. Tillsammans med kompetenta medarbetare får du möjlighet att bidra till att göra ett starkt varumärke ännu starkare. Du kommer ingå i ett positivt, drivet och serviceinriktat team. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi sitter i Taxi Stockholms fastighet på Luntmakargatan i Stockholm och du rapporterar till VD samt är del av ledningsgruppen.

Kvalifikationer

 

• Tidigare ledarerfarenhet inom HR
• Erfarenhet av arbete med alla HR-processer, gärna som HRBP eller HR-specialist
• Dokumenterad erfarenhet av förändringsledarskap – initierat och drivit en förändringsprocess
• Haft fokusområden som rekryteringen, utbildning och/ eller employer branding
• Meriterande är akademisk utbildning
• Kompetenser som är avgörande för att lyckas i denna roll är nytänkande och kreativitet, förmågan att genomföra förändringar, drivkraft och uthållighet, engagemang för organisationen, resultatorientering och stark muntlig kommunikation.

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Fredriksson,

cecilia.fredriksson@k2search.se eller researchkonsult Xing Tran, xing.tran@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se