Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Strategisk Trafikplanerare - Mölndals Stad

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag. Mölndals stad är inne i en expansiv fas med stark tillväxt och detta innebär att organisationen behöver vidareutvecklas.

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision. Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5000 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision. Det är en omväxlande tjänst med mycket kontakt med näringslivet, nätverk och samarbetsgrupper. Mölndals stad har många spännande projekt planerade och du kommer att få en möjlighet att tillsammans med övriga kollegor få vara delaktig i att skapa framtidens Mölndal. Samtidigt som mycket nytt är på gång behöver vi också fortsätta att utveckla och arbeta med de befintliga offentliga miljöerna. Tekniska förvaltningen har en central roll i både de stora samhällsbyggnadsprojekten likväl som i utvecklingen av de befintliga miljöerna.
Du kommer vara delaktig i flera stora och spännande projekt som Mölndals stad står inför de kommande åren. Vi söker dig som kommer att vara förvaltningens och stadens expert i trafikplaneringsfrågor på övergripande nivå. Du arbetar utifrån ett trafikslagsövergripande synsätt och har förståelse för hur de olika trafikslagen samspelar och både påverkar och påverkas av övrig samhällsutveckling. Ett nära samarbete med andra förvaltningar, myndigheter och organisationer ingår i tjänsten. Du tar initiativ till och driver utredningar och projekt på strategisk nivå inom trafikområdet och du har medborgarnas och näringslivets behov i fokus och är en efterfrågad medspelare i samhällbyggnadsprocessen. Tjänsten innehåller en stor variation av uppgifter och ger dig en god möjlighet till fortsatt personlig utveckling. Du kommer att samarbeta med tekniska förvaltningens olika avdelningar samt kommunens övriga interna förvaltningar och bolag, men även med externa parter såsom konsulter, entreprenörer, exploatörer, regionala aktörer och myndigheter. Infrastrukturplaneringen är en sammanhängande del av övrig samhällsplanering och därför är ett nära samarbete med stadsbyggnadsförvaltningen viktigt. Du kommer även att vara stadens ansikte utåt i flertalet betydelsefulla sammanhang och i vissa frågor kommer du att vara direkt underställd ledningen i Mölndals stad.

Kvalifikationer
• Flerårig erfarenhet av samhällsbyggnadssektorn
• Relevant högskoleutbildning
• Gärna erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation
• Hög IT mognad

Egenskaper
• Förmåga att arbeta självständigt och skapa resultat
• Strukturerad och strategisk
• Serviceinriktad
• Teamorienterad och samverkansinriktad
• Kvalitetsmedveten
• God kommunikatör i tal & skrift

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner 0702-900 995 eller Jon Spjuth 0765-253 85. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se