Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Business Partner - BMW Group AB

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Northern Europe tillsammans med BMW Financial Services ca 450 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2017 såldes 50 000 BMW, 5 800 BMWi, 5 600 MINI samt ca 2 700 motorcyklar i de nordiska marknaderna. För mer information om BMW Group besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se.

BMW Group söker nu en HR Business Partner till sitt nordiska huvudkontor i Stockholm. Välkommen till ett engagerat HR team som vill utvecklas tillsammans med dig som har en passion för HR. BMW Group är med sina tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce världsledande i premiumsegmentet för bilar och motorcyklar. BMW Group erbjuder också finansiella och mobila tjänster för ett enklare bilägande.

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Man har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan. BMW tar ett omfattande produktansvar och deras tydliga åtagande att spara resurser är en integrerad del av strategin.

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta över att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Koncernens kunder över hela världen är stolta bilägare. Vill du också vara stolt? Ta chansen och dela med dig av din passion för människor.

 

Rollbeskrivning

 

Som HR Business Partner är du kontaktpunkt för alla förekommande HR-frågor för din del av verksamheten. Du har eget ansvar för ett nordiskt land samt ett antal avdelningar i Sverige. Du stöttar framför allt chefer i deras uppdrag och arbetar kontinuerligt för att de ska få bästa förutsättning att kunna leverera sina åtaganden.

Alla HR Business Partners arbetar brett mot sina delar av verksamheten men är i tillägg specialist i några egna HR-områden samt ett annat nordiskt lands specifika lagar och regler. Det landet besöks också regelbundet med dagsresor ca en gång i månaden för att skapa goda relationer och vara en del av verksamheten. I det land du ansvarar för är det du som även utvecklar, styr och säkerställer kvalitén hos våra outsourcade partners inom lön och rekrytering.

Det är främst ett operativt HR arbete, men du kommer även att driva och implementera strategiska utvecklingsprojekt samt tillsammans med teamet aktivt delta och bidra till HR-avdelningens utveckling och ständiga förbättring.

Teamet består av fyra HR Business Partners, en HR Controller samt en HR-Chef. Hos BMW kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. HR-avdelningen är ett passionerat team som genom affärsförståelse stödjer management i att utveckla medarbetare, organisationen och sig själva för att ta verksamheten till nästa nivå. Man har ett övergripande mål att BMW Group ska vara ”a great place to work”.

Vem är du

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande HR-roller. Du kommer att få arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor, både internt och externt.

Erfarenhet

 

• Bred HR-bakgrund, önskvärt med erfarenhet från en Business Partner-roll
• Erfarenhet från stort företag och matrisorganisation
• Erfarenhet från nordisk/internationell verksamhet
• Meriterande med konsultbakgrund

Profil

 

Som person är du driven, ansvarstagande, pragmatisk, förtroendeskapande och gillar att bygga relationer. Du är lugn och diplomatisk, och kan arbeta med olika typer av människor.

Du är flytande i engelska, både muntligt och skriftligt. Kan du ytterligare något nordiskt språk är det en fördel men inget krav.

Tjänsten är placerad på BMW Groups nordiska huvudkontor i Silverdal, Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym med träningspass varje dag. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

Ingen köper BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Du vill mer, och du vill omge dig med andra människor som vill mer. Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett brev som besvarar frågorna:

1. Varför BMW?
2. Varför söker du rollen?
3. Vad kan du bidra med?

I denna rekrytering samarbetar BMW med K2 Search. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 februari 2018. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linus Norrbom (linus.norrbom@k2search.se) eller researchkonsult Josefin Cohen (josefin.cohen@k2search.se). Ansök till rollen på www.k2search.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.