Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare Egmont Publishing - Egmont Publishing

En del av Egmonts tillväxtstrategi är att bygga ett nytt affärsområde inom E-Commerce. Hittills har Egmont en befintlig portfölj av högpresterande företag i Norden och man söker kontinuerligt efter nya investeringar.

Egmont förstärker nu sitt nordiska investeringsteam genom att rekrytera ytterligare affärsutvecklare med placering i Göteborg.

Rollen

Som affärsutvecklare inom Egmont Publishing kommer du att arbeta långsiktigt och nära ledningsgrupperna i de olika e-handelsbolagen. Du kommer att utveckla befintliga bolag inom Egmonts portfölj men också vara med i dialog kring förvärv av nya bolag. Du arbetar med flera projekt där du bla analyserar bolagen, hittar potential och kostnadsbesparingar, tar fram erbjudanden och utvecklar affären och bolagen tillsammans med ledningsgrupperna. Du utgår från Göteborg och ingår i det nordiska investeringsteamet som finns representerade även i Norge och Danmark.

Kvalifikationer

För att trivas och bli framgångsrik i rollen tror vi att du har både erfarenhet och ett stort intresse av affärsutveckling. Troligtvis arbetar du idag på ett managementkonsultbolag, gärna med en digital inriktning eller mot E-Commerce, och du trivs med att självständigt och målinriktat driva projekt framåt. Du har en god förmåga att bygga relationer samt kommunicera med ledningsgrupper, kunder, leverantörer och kollegor. Du har en välutvecklad analytisk förmåga, starkt affärsfokus samt hög arbetskapacitet. Vi ser också att du har högskoleexamen och arbetar obehindrat både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Möjlighet att arbeta med affärsutveckling i en koncern med ledande bolag inom E-Commerce. Du ingår i ett starkt nordiskt investeringsteam och arbetar med stort ansvar samt med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. För rätt person finns det möjlighet till stora utvecklingsmöjligheter inom Egmont koncernen.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med K2 Search, Esra Yucel 0735-216502 eller Camilla Helgesson 0766-202919. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast tack. Ansök tjänsten på

www.k2search.se