Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare samhällsbyggnad - Mölndals Stad

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag. Mölndals stad är inne i en expansiv fas med stark tillväxt och detta innebär att organisationen behöver vidareutvecklas.

Du kommer som projektledare att arbeta med att bygga staden från tidig idé till färdig byggnation. Du hanterar samhällsbyggnadsprojekt inom centrummiljöer, bostäder och verksamhetsområden. I arbetet ingår projektledning i alla skeden från utredning, planering, projektering till byggnation. Projekten omfattar gatu-, mark, VA- och återvinningsanläggningar. Du kommer att ansvara för tidplan, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljöfrågor i dina projekt. Du kommer att ta fram utredningar, kostnadsberäkningar, förfrågningsunderlag, utvärdera anbud samt ansvara för genomförandet av projekten. I arbetet ingår att ha tekniska förvaltningens ansvar vid detaljplaner, göra skrivelser och yttranden till politiken samt vara kontaktperson mot allmänheten. Tjänsten är placerad på enhet projekt som är en av tre enheter på avdelning Infrastruktur på Tekniska förvaltningen. Dina kontaktytor kommer att bli tekniska förvaltningens alla avdelningar, stadsbyggnadsförvaltningen, konsulter, entreprenörer, exploatörer och myndigheter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision. Det är en omväxlande tjänst med mycket kontakt med allmänheten, nätverk och samarbetsgrupper. Mölndals stad har många spännande projekt planerade och du kommer att få en möjlighet att tillsammans med övriga kollegor få vara delaktig i att skapa framtidens Mölndal.

Kvalifikationer

• Några års erfarenhet av samhällsbyggnadssektorn
• Relevant teknisk utbildning
• Du har erfarenhet som projektledare, byggledare eller uppdragsansvarig projektör inom liknande verksamhet
• Goda kunskaper inom projektekonomi, entreprenadjuridik och upphandling enligt LOU
• Hög IT mognad

Egenskaper

• Förmåga att arbeta självständigt och skapa resultat
• Strukturerad och noggrann
• Serviceinriktad
• Teamorienterad och samverkansinriktad
• Kvalitetsmedveten
• God kommunikatör i tal & skrift

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner 0702-900 995 eller Jon Spjuth 0765-253 85. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på

www.k2search.se