Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kommunikationschef - KÄVLINGE KOMMUN

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Är du en nyfiken, samhällsintresserad ledare med kommunikation i blodet? Då är jobbet som Kommunikationschef i Kävlinge Kommun något för dig!

Som Kommunikationschef arbetar du tillsammans med dina engagerade medarbetare för att Sveriges Kvalitetskommun 2015-2017 ska bli ännu vassare i sitt kommunikationsarbete. Ditt uppdrag omfattar all extern och intern kommunikation, varumärkesarbete, press- och mediakontakter och krishantering. Du och dina medarbetare stöttar och utvecklar organisationen och dess chefer i kommunikativt arbete.

Kävlinge Kommun är inne i en organisationsförändring och du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som beteenden utmanas. Digitalisering står högt på agendan då kommunen arbetar med att införa ett mer digitalt arbetssätt och utveckla tjänster och service till både medborgarna och kommunens verksamheter. Vår kundtjänst levererar idag mycket goda resultat i servicemätningar, men vi vill utveckla vår kundtjänst ytterligare och identifiera fler områden där kommunens externa tjänster med service riktade mot medborgarna kan lösas i första kontakten eller i ett digitalt flöde. Som Kommunikationschef blir du en viktig förmedlare av det förändrings- och utvecklingsarbete kommunen bedriver.

Kommunikationschefen blir en central spelare i en organisation som präglas av korta beslutsvägar, höga ambitioner och öppenhet för nya idéer. Du är en aktiv del av kommunens ledningsgrupp och rapporterar till Kommundirektör Mikael Persson.

Bakgrund och erfarenheter

 • 5-10 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete
 • Ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
 • Relevant akademisk eller annan eftergymnasial utbildning

Kävlinge Kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Personliga egenskaper

 • Drivande och proaktiv
 • Engagerad och entusiasmerande
 • Nytänkande
 • Målmedveten
 • Lyhörd
 • Helhetssyn

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Kävlinge Kommun med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Lind telefon 0765-259040 eller researchkonsult Johanna Mattsson telefon 0735-216 500.

Intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan senast via www.k2search.se, dock senast 2018-04-18. K2 Search strävar efter att behandla alla kontakter och ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!