Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven HR-Chef - HLL

HLL, Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner.

Läs mer på www.hyreslandslaget.se 

Vi söker dig som vill hjälpa oss att affärsutveckla HLL med hjälp av HR!

Genom din nyfikenhet och ambition att hjälpa HLL att nå framgång kommer du att bidra med affärsutveckling genom att implementera HR i affären.

För oss är vår kultur och värderingar en stor del av vår framgångssaga. Vi vill fortsätta expandera, bygga och växa och där ser vi att HR har en avgörande roll.

Våra ledord är ryggraden i vår kultur!

Vem är du?

Vi söker dig som haft några HR-chefsroller tidigare. Vi tror att du är riktigt erfaren inom HR med också en entreprenörstyp som triggas av att få vara med om expansion och möjlighet att sätta HR på kartan.

För att lyckas i rollen tror vi att du är pragmatisk och orädd.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och därför behöver man vara flexibel och prestigelös.

Intresserad av att göra skillnad? Kom till oss!

I den här rekryteringen har vi tagit hjälp av K2search. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Madeleine Rundgren, rekryteringskonsult, madeleine.rundgren@k2search.se, tel 076-545 40 22 eller Madeleine Tidehorn, researchkonsult, madeleine.tidehorn@k2search.se, tel 070-741 44 86.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt. Vi genomför intervjuer löpande under hela processen.