Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Business Partner - Konfidentiell

Ett av Sveriges största energibolag expanderar och utökar nu sin HR funktion! Vill du vara med och påverka hållbarhet på riktigt i ett stort etablerat bolag. Här får du möjlighet att vara med att jobba för en renare värld.

I den här rollen får du möjlighet att jobba brett med HR-arbete både strategiskt och operativt. Du kommer att ansvara för att implementera HR-strategier inom ditt tilldelade affärsområde på nordisk nivå.

Här får du möjlighet att jobba nära cheferna, stötta och coacha dem i HR-frågor. Du får jobba affärsnära i en organisation där man välkomnar HR. Här får du möjlighet att arbeta med samtliga HR-processer som Talent Management, Ledarskapsprogram, Kompetensplanering, Comp & Ben-frågor. En del av ditt ansvar är att upprätthålla goda relationer med facken och förhandla när så krävs. Du sitter med i affärsområdets ledningsgrupp och ingår i ett HR team.

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet:

  • 5-10 års erfarenhet från en affärs- och självständig HR-roll
  • Erfarenheter från internationellt företag
  • Mycket god kunskap om arbetsrätt och erfarenhet av fackliga förhandlingar
  • Erfarenhet av att jobba med kollektivavtal, meriterande med erfarenhet från M & A-processer och affärsövergångar

Rollen är bred och det är nödvändigt att ha arbetat med alla ovan nämnde områden, helst erfarenhet från matrisorganisation där du haft ägarskap för HR-processerna.

Som person ser vi gärna att du är:

  • Driven
  • Pragmatisk och lösningsorienterad
  • Har starkt affärsfokus
  • Är bra på att motivera andra

Har du frågor är du välkommen att vända dig till Madeleine Rundgren, rekryteringskonsult, madeleine.rundgren@k2search.se, tel 076-545 40 22 eller Madeleine Tidehorn, researchkonsult, madeleine.tidehorn@k2search.se, tel 070-741 44 86. Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt. Vi genomför intervjuer löpande under hela processen.