Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Automation - Boschrexroth

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör företaget till en trygg och säker helhetsleverantör. Ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda sina kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Vill du vara med och utveckla och stärka upp affärsområdet för Automation inom Bosch Rexroth, marknadsledande aktör inom sin sektor? Vi söker en starkt affärsdrivande profil som har erfarenhet av att arbeta såväl operativt som strategisk med kund- och affärsutveckling samt förädling av det viktiga säljarbetet mot marknaden. I tillägg till försäljningsansvaret kommer du även att ha ett övergripande ansvar för vår produktionsenhet i Helsingborg och stötta vår Sitemanager på plats.

Utmaningen

För att lyckas nå uppsatta visioner kommer en del förändringar att krävas, enkelt uttryckt inom tre områden; Fokusering på ökad aktivitet ute på marknaden, Förändring i vad och på vilket sätt man erbjuder marknaden sina tjänster – från produkt till lösning – samt att skapa en ökad effekt av den tillverkning man tillhandahåller via ICC (International Customization Centre) i Helsingborg.

Din bakgrund/profil

Du ska ha en akademisk utbildning, troligen teknisk med affärsinriktning Du ska vara starkt affärsorienterad med strategiskt tänk och fokus på kunden och kundnytta Du ska ha arbetat med försäljning och säljledning inom någon form av industriell verksamhet (B2B), helst kopplat till en tillverkande verksamhet – kan även vara inom mjukvaruutveckling som t ex för ett konsultbolag Du ska vara en stark ledare med erfarenheter av att framgångsrikt leda och utveckla säljteam genom förändringsprocesser med goda, dokumenterade resultat.

Det är en fördel;

Om du har varit VD/platschef för ett mindre, tillverkande/utvecklingsbolag där du har tagit aktiv del i marknad/säljarbetet Om du har arbetat med aktiv försäljning inom området Automation.

Är du den vi söker, då känner du dig hemma med kärnvärden som;

Kundorienterad

att ha förståelse för våra kunder och vad som skapar deras framgång Innovativ att leda utvecklingen och sätta trender framåt

Agil

Förändringar är möjligheter och grunden till hur man tänker och agerar

Excellent

Professionellt agerande är ett ledord, att sträva efter och uppnå framgång på ett hållbart sätt

Mod

Att vara tävlingsinriktad och sträva efter att bli världsledande

Vi erbjuder dig

En spännande tjänst för ett starkt, globalt bolag. Bosch är en stiftelse och den bolagsformen borgar för långsiktig hållbarhet och socialt ansvar där en bra balans mellan arbetsliv och privatliv hamnar högt på agendan. Företaget främjar arbete både flexibelt och mobilt för att underlätta livet för varandra. Mångfald är en förutsättning och bolaget strävar efter att ha medarbetare med olika bakgrund, ålder och egenskaper. Som anställd har man en rad personalförmåner i form av personalrabatter, subventionerad lunch och träningskort. Som en del av Bosch ingår Bosch Rexroth i en global organisation och nätverk med allt vad det innebär i form av utbyte, struktur och karriärmöjligheter.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering vid Bosch Rexroth ICC i Helsingborg. Då organisationen är utspridd så kommer resor att vara en naturlig del av uppdraget, givetvis inom Sverige men även till Bosch i Tyskland. Inom Bosch Rexroth strävar man efter en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst. I denna rekrytering samarbetar Bosch Rexroth med K2 Search.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Kramer på 0705-835670 eller researchkonsult Johanna Mattsson på 0735–216 500. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Kort om Bosch

Bosch Rexroth är en del av Bosch, ett företag med ca 400 000 anställda. Ett gammalt, anrikt företag med en stark historia. Företaget ägs idag av en stiftelse. Man lever efter devisen att företaget trots sin gedigna historia och storhet ska kännas, upplevas och ageras utifrån känslan av ett medelstort bolag. Ett exempel på detta är att man värdesätter beslutsfattande högt.