Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Partner- & Försäljningsansvarig - Securitas Direct Sverige AB

Securitas Direct säljer säkerhets- och kameralösningar till företag och är Sveriges mest efterfrågade leverantör av företagslarm. Systemen bygger på standardiserade lösningar som kan kombineras med olika produkter och tjänster efter behov och önskemål. Därför kan Securitas Direct erbjuda ett brett utbud och hög service till mycket förmånliga priser, anpassat för allt från det lilla kontoret till företaget med nationell verksamhet.Sedan starten 1988 har Securitas Direct satt standarden för säkerhetslösningar till företag. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm håller Securitas Direct positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör och har över 70.000 företagskunder fördelade över hela Sverige.

Huvudkontoret och den egna larmcentralen som också är norra Europas största är placerade i Linköping. Genom den rikstäckande partnerorganisationen finns Securitas Direct representerat över hela Sverige för försäljning, installation, service och rådgivning.Securitas Direct är under fortsatt stark utveckling och tillväxt och varumärket förknippas med högkvalitativa produkter och en service i världsklass. Bolaget är en del av Verisure-koncernen som har över 2 miljoner privat- och företagskunder i 14 länder och över 12 000 anställda.

Som Partner & Försäljningsansvarig ingår du i ledningsgruppen och driver utveckling av partner och försäljning. I denna roll förväntas du leverera resultat genom att påverka och verkställa strategier för företagets framtida utveckling. Du är även ett föredöme och mycket delaktig i arbetet med att utveckla och förädla Securitas Directs värderingar och mångfaldsarbete. Vidare leder du och säkerställer en effektiv och högkvalitativ försäljning tillsammans med en erfaren Partnerorganisation. Rollen är direktrapporterande till VD och är placerad vid kontoret i Linköping. Du kommer också att ha medarbetare direktrapporterande till dig med olika ansvarsområden.

Vi erbjuder

Rollen som Partner & Försäljningsansvarig är strategiskt viktig och affärskritisk inom Securitas Direct, du kommer vara en del av ett marknadsledande bolag som är i fortsatt stark tillväxt, något du också tydligt förväntas bidra till. Securitas Direct är en organisation med höga ambitionsnivåer och kompetenta medarbetare. Organisationen har en hög förändringstakt där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

  • Mycket god erfarenhet av att leda sälj- och serviceverksamhet
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll med försäljnings-, personal- och budgetansvar
  • Erfarenhet av att jobba med franchise- och/eller partnerorganisationer eller decentraliserad försäljning
  • Akademisk examen eller motsvarande kompetens

Kompetenser och egenskaper

  • Du har en ledarstil som anpassas efter vad situationer och personer behöver och du har en god analytisk förmåga
  • Du är en trygg och mogen ledare som är van vid att leda och utveckla andra
  • Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt
  • Du är starkt affärsmässig och resultatorienterad
  • Du gillar ett högt tempo och förflyttar dig obehindrat mellan olika processer
  • Du har en god systemvana och hanterar Excel och PPT mycket väl

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Torbjörn Malmström på tel 070-28 73 600 eller Jon Spjuth på tel 076-52 53 852. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast och vi hanterar ansökningar löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se