Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Sales Manager – Digital Health - Telia Company AB

Telia Company är en nordisk teleoperatör, delvis ägd av svenska och finska staten. Koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och Baltikum, men även Spanien, Turkiet, Ryssland samt i flera före detta sovjetrepubliker. Bolaget genomgår en förändringsprocess – nu ser man sig som en ny generation nordisk-baltisk telekomoperatör. Telia Company har drygt 21 000 anställda och ett börsvärde på ca 183 miljarder SEK. Läs mer på www.teliacompany.com

Vi erbjuder

Telia Company, Division X är en nyetablerad del inom Telia som har som strategiskt uppgift att utveckla och därigenom accelerera företagets aktiviteter inom nya innovativa marknader. En av dessa är digital health där det efter en tid av intensivt utvecklingsarbete nu är dags att lansera en ny digitala tjänster för monitorering av kroniskt sjuka inom utvalda terapiområden där kostnads- och resursbelastningen på den allmänna sjukvården är stor. Som Senior Sales Manager är du ansvarig för att sälja e-hälsolösningar för monitorering av kroniskt sjuka mot landsting och privata vårdgivare Samarbete sker även med läkemedelsbolag som har ett intresse av att marknadsföra denna typen av digitala lösningar som en delav sitt behandlingserbjudande. Du arbetar nära e-hälsostrateger, vårdansvariga och beslutsfattare på vårdgivarsidan. Rollen innebär även att fungera som spindeln i nätet mellan företaget och marknaden där du genom din marknadskunskap ger input kring nya terapiområden och arbetssätt.

Din bakgrund

Du gedigen erfarenhet av att ha landsting och privata vårdgivare som kund eller uppdragsgivare och har gärna arbetat med och market access och försäljning av läkemedel eller medicintekniska produkter. Du har god förståelse för pris- och betalningsmodeller inom vårdsektorn och förstår vad patient- och kliniknytta betyder i försäljningssammanhang. Insikt i och förmåga att resonera i hälsoekonomiska termer är en stark merit. Din utbildningsbakgrund är förmodligen akademisk, gärna inom ekonomi och/eller naturvetenskap. Har du genomgått LIF-utbildning är det ett extra plus.

Din personliga profil

Du har ett nytänkande och kreativt arbetssätt. Du är lyhörd och empatisk och har en mycket god förmåga att skapa och utveckla förtroendefulla relationer på hög nivå. Du har en stark kommunikativ förmåga, såväl intern och externt och gillar att presentera inför stora grupper. Du har en stark initiativförmåga och är uthållig i genomförandet av dina aktiviteter. Sist men inte minst så är du kommersiellt sinnad och gillar att göra affärer.

För ytterligare information

Kontakta K2 Search, Senior Consultant Arne Nordström på +46 706 989 200 eller Research Consultant Samuel Göranzon +46 760 001 874. Alla kontakter behandlas strikt konfidentiellt. Sök tjänsten på www.k2search.se