Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Interim enhetschef - VELLINGE KOMMUN

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på www.vellinge.se. Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vi söker en operativ Enhetschef som med ett starkt engagemang, gott ledarskap och driv kan tillföra ny energi samt bidra till att bibehålla enheternas goda kvalitet och service. Rollen rapporterar till en Verksamhetschef och ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare tre Enhetschefer.

Ansvaret

Övergripande handlar rollen om att leda, utveckla och följa upp den operativa driften av två enheter med totalt 40 duktiga medarbetare vilka är sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Det finns även ett par administrativa chefsstödsfunktioner.

Med ett tillgängligt, coachande och motiverande ledarskap stöttar Enhetschefen organisationen i det dagliga arbetet. Rollen samverkar med olika intressenter och hanterar många brukarnära relationer och situationer.

Din bakgrund/profil

Vi tror att rätt profil har en formell bakgrund som sjuksköterska och är en erfaren ledare inom vård- och omsorgssektorn med fördel inom kommunal hälso- och sjukvård.

Vi söker en stabil och trygg ledare som har förmåga att hantera situationer på ett lugnt, sansat och klokt sätt. Du har god struktur, förmåga att prioritera och fokusera på rätt frågor samt har en god strategisk höjd. Du är en närvarande ledare med ett intresse för ledarskap och personalrelaterade frågor. Du är prestigelös, actionorienterad, vågar prioritera och fatta beslut samt står för dessa.

Vi erbjuder dig

Rätt person får möjlighet att komma in i en viktig roll i en spännande fas och period. Du får verkligen möjlighet att påverka och vara med i den fortsatta utvecklingen.

Det är en attraktiv kommun som har ett bra tänk, är förändringsinriktade, professionella, har ett stort mod och vågar vara annorlunda samt är inställda på att lyckas med det man företar sig. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och driv.

Övrigt

Denna interimstjänst är på heltid och längden på den är från mitten av augusti och året ut.

Placering i Vellinge.

I denna tillsättning samarbetar Vellinge Kommun med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsulter på K2 Search; Eva Backstam 076-000 18 20 eller Carl Sterner 076-125 00 84. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!